Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.14.4][Survival] SwiftCore

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na [1.14.3][Survival] SwiftCore.pl
Opublikowano

Świetny serwer, admnistracja dba o graczy, a właściciel to zloty człowiek, jednak pomocnik się obija.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.14.3][Survival] SwiftCore
Opublikowano
Dnia 5.07.2019 o 16:29, Trivus napisał:

Świetny serwer, admnistracja dba o graczy, a właściciel to zloty człowiek, jednak pomocnik się obija.

Dokładnie, cudowny serwer; śmiało mogę powiedzieć, że jest to najlepszy serwer na jakim grałem. Co prawda nowy pomocnik, który został zatrudniony do dnia dzisiejszego się obija, lecz reszta administracji pomaga w 14 sekund. Ludzie no wchodzicie, idziecie sobie i nagle zakładacie działkę, przecież to się w głowie nie mieści, pierwszy raz widziałem coś takiego na oczy, naprawdę ciekawe rozwiązanie. Gdy pierwszy raz wszedłem na serwer, to ja po prostu zaniemówiłem, szedłem sobie przez las, a tu nagle jagody mnie zaczęły kąsać, skończyło się to tragicznie - dopiero co rozpocząłem swoją przygodę, a już musiałem spojrzeć śmierci prosto w oczy, zdarza się.  Postanowiłem, że się nie poddam i postanowiłem zrobić własną działkę wraz z moim serdecznym przyjacielem Vinleyem. Jeszcze nie zdążyliśmy się dobrze wprowadzić, a już na działce pojawił się jakiś arabus z lamami, który mimo upomnień terroryzował nasz dom przez kolejne kilka dni, administracja oczywiście udawała, że problem nie istnieje. Niestety, ale arabus ciągle zażywał jakąś nieznaną substancję, przez co któregoś dnia, gdy zalogowaliśmy się do gry ujrzeliśmy go podczas szału narkotykowego podczas wyjadania naszych zapasów. Przez kilka naprawdę długich wraz z moim kompanem głodowaliśmy i walczyliśmy o życie, przetrwać nie było łatwo. Po tym czasie zgłosił się do nas pewien gracz o dobrym sercu, który postanowił dać nam w prezencie ziemniaka, bardzo się ucieszyliśmy - wiedzieliśmy, że dzięki niemu już nigdy nie poczujemy głodu. Pierwsze co zrobiliśmy, to założyliśmy własną plantację ziemniaków, był to nasz pierwszy krok w kierunku nowego, lepszego życia. Po kilku dniach od tego zdarzenia, gdy mieliśmy już dom oraz potrzebne materiały, postanowiliśmy wybrać się na wyprawę w celu poszukiwania bambusa, wtedy to natrafiliśmy na dom innego gracza - braverka. Pełni podziwu, wkroczyliśmy na jego działkę w celu zwiedzenia jej, a była ona dosyć pokaźnych rozmiarów. Niestety nasze zwiedzenia zostało przerwane przez armię jego pracowników, którzy bezlitośnie strzelali do nas z kusz i ganiali nas po całym obiekcie, wiedzieliśmy, że dłużej nie damy im rady, więc postanowiliśmy schronić się w pobliskiej jaskini. Cieszyliśmy się, że daliśmy radę im uciec i nie utraciliśmy naszych cennych przedmiotów, niestety nie potrwało to długo, ponieważ jeden z pracowników wskazał naszą lokalizację właścicielowi działki, który z zimną krwią nas zamordował. Pogodziliśmy się z porażką i zostaliśmy na dłuższy czas na swojej działce, lecz gra była skutecznie utrudniana przez armię npctów, które braverek miał na swojej działce. Tutaj muszę pochwalić administrację za szybką reakcję i usunięcie problemu, duży plus dla serwera. Mimo wszystkich przeciwności losu, bardzo przyjemnie gra się na serwerze, wraz z moim współlokatorem dorobiliśmy się naprawdę pięknej willi, tak jak i ogródka, który wielu graczy zachwyca do dnia dzisiejszego. Polecam wejść na serwer i przekonać się samemu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...