Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem 1.12.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nowy problem serwer mi się crashuje co jakąś godzinkę/pół godziny,specjalnie wszystkie pluginy usunąłem żeby zobaczyć czy nadal się będzie się sam resetował i nadal mam ten sam problem,nawet bez pluginów się sam resetuje ;/. Pomoże ktoś ? (Silnik mam craftbukkit 1.12.2 - 1.12.2 java

Zmienić może coś w

spigot.yml ? server.properties ? nie mam pojęcia.Wdzięczny będę za pomoc.

Jeszcze dodam że jak jestem na serwerze godzine/2 to się nie resetuje.

Opublikowano

Serwer masz u siebie na komputerze czy jakimś hostingu? Jaką masz wersję Javy? Ile RAMu przydzielasz na serwer?  Dostajesz jakieś logi przy crashu? Podaj trochę więcej szczegółów.

Domyślam się że korzystasz z darmowego hostingu, który wyłącza serwer gdy nikogo na nim nie ma.

Opublikowano
13 minut temu, McShell napisał:

Serwer masz u siebie na komputerze czy jakimś hostingu? Jaką masz wersję Javy? Ile RAMu przydzielasz na serwer?  Dostajesz jakieś logi przy crashu? Podaj trochę więcej szczegółów.

Domyślam się że korzystasz z darmowego hostingu, który wyłącza serwer gdy nikogo na nim nie ma.

craftserve hosting /java 8/logi normalne pisze save world i resetuje się co jakies 2 godzinki jak wejde na kosole  ;d

Pliki:306/20000

PRZESTRZEŃ :95/10240 MB

Ps: Z craftserve pakiet Diamond mam wykupiony

Opublikowano
1 minutę temu, sk8erace1 napisał:

Zmień silnik na PaperSpigot.

Okey Tylko mam 2 wersję

1-PaperSpigot-1596 1.12.2 (java8)

2-PaperSpigot-1.12.2-b1553/ 1.12.2 (java8)

Którą mam wybrać ? Czy to obojętne ?

Opublikowano

Wydaję mi się że ten pierwszy jest nowszy, ale nie jestem pewny.

Jeżeli zmiana silnika nie pomoże to wina musi leżeć po stronie hostingu, napisz do ich supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...