Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASART Usługi Graficzne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam.

Szybka realizacja każdego zlecenia, a było ich wiele.

Wysoki profesjonalizm, personalne podejście do klienta.

Atrakcyjna cena, mega jakość wykonania.

egon_program.jpg

Opublikowano
13 godzin temu, Revayerq napisał:

"Dzięki wieloletniemy".

Wieloletniemu* - tutaj to poprawiam, bo mam problem z dodaniem obrazka na forum ?

Przy okazji dziękuję ślicznie za opinie ? 

Opublikowano

Nie polecam

Nigdy nie wysyłać jej żadnej kasy przed zrobieniem zlecenia bo gdy dostanie kase to później ma wyj3bke

Grafika miała być zrobiona w 1 dzień a czekałem tydzień i z tego co zrobiła to nic się  nie nadaje do użycia już nie wspominając o tym że o tło proszę się kilka dni i gdy dziś jej przypomniałem to usiadła na 5 minut i podsyła mi jakiś gniot.

2 razy korzystałem z jej usług i w obu przypadkach były problemy z jakością i czasem realizacji

Opublikowano
21 godzin temu, Bakany napisał:

Nie polecam

Nigdy nie wysyłać jej żadnej kasy przed zrobieniem zlecenia bo gdy dostanie kase to później ma wyj3bke

Grafika miała być zrobiona w 1 dzień a czekałem tydzień i z tego co zrobiła to nic się  nie nadaje do użycia już nie wspominając o tym że o tło proszę się kilka dni i gdy dziś jej przypomniałem to usiadła na 5 minut i podsyła mi jakiś gniot.

2 razy korzystałem z jej usług i w obu przypadkach były problemy z jakością i czasem realizacji

Ooo, czekałam na tą perełkę!
Proszę nigdy nie odpowiadać na wiadomości co 24h, utrudniając tym samym kontakt i współpracę, szczególnie jeśli mowa o "1 dniu",
Proszę też nie zmieniać zdania i przykładów pracy po 100x na hm..tydzień(!) Jeśli zlecenie jest jasne od samego początku do końca, nie ma żadnego problemu z wykonaniem. Gorzej jeśli się samemu nie wie co chce. Może kolumne, może nie, może teksture, ale w sumie nie koniecznie, może się powieli, ale nie musi..hm..może niech będzie brązowe..a w sumie czarne...itd.
I co do pieniędzy przed zleceniem.. dzięki Bogu że nie zrobiłam tego bez wpłaty, bo na Twoje marudzenie straciłam czas jak na zlecenie za 10x więcej. 
Mimo to dziękuję za opinię, cieszę się że mogliśmy ją wyjaśnić publicznie. Pozdrawiam:) 

Pozostałym ślicznie dziękuję za pozytywne opinię ?

Opublikowano

Według mnie najlepsza praca to ta na Vesterisa, ma w sobie jakiś taki przyjemny nastrój, napatrzeć się nie mogę! Baner na elenium też fajny. Ogólnie prace widać wykonane starannie.

Polecam!

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Arisa. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Anetka, Ty dalej jeszcze studiujesz..?  ? Pamiętam jak parę ładnych lat temu trułem Ci pupę, żebyś mi avatar i napisy do aplikacji zrobiła, hahaha ?

Oczywiście polecam, bardzo uzdolniona i urocza osoba!

805491408806070489277.png

Opublikowano
14 godzin temu, Immoral napisał:

Anetka, Ty dalej jeszcze studiujesz..?  ? Pamiętam jak parę ładnych lat temu trułem Ci pupę, żebyś mi avatar i napisy do aplikacji zrobiła, hahaha ?

Oczywiście polecam, bardzo uzdolniona i urocza osoba!

Jeszcze rok  ?
Też pamiętam haha  ?
dziękuję i pozdrawiam cieplutko ? 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Polecić polecę, bo jako tako nigdy problemu nie miałem.. ale z ostatniego zlecenia średnio zadowolony... Raz że grafika wyglądała (szczególnie www) jak lekko przerobiona strona lanerisa sprzed kilku lat.

To dwa i to mnie najbardziej irytuje... jak płacę za psd to chce dostać psd, chce dostać elementy i chce dostać style które mogę sobie użyc i pozmieniać. A no w twoich psd to wszystko jest tak pomergowane że jak przychodzi coś zrobić to się po prostu nie da.. A dwa no mogłabyś grupować ten syf trochę w jakieś folderki czy coś..

Więc polecić - polecam.  Grafika jest dobra, dużo grafiki dostajesz za dobrą cenę tylko no to co wyżej pisałem. PSD'ki są tak zrobione że ani się w nich odnaleźć ani coś zmienić więc jak pryjdzie komuś coś zmieniać to będzie musiał pisać do Anetki i liczyć że mu zrobi. :)

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Arisa. odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...