Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzę stronę, sklep i panel gracza dla twojego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

77jHTLl.png

Cześć! Od kilkunastu lat zajmuje się już programowaniem (głownie GO, Java, TypeScript (JS)) i ostatnio zacząłem dostawać sporo zleceń na różnorakie strony i panele pod serwery Minecraft i zaczęło mi to sprawiać taką przyjemność że postanowiłem się w to bardziej zagłębić i oto mój post. 

Z chęcią stworzę dla Ciebie stronę i sklep dla twojego serwera lub jeżeli takowy potrzebujesz to w pełni funkcjonalny panel gracza. Kilka zrzutów ekranu z mojego ostatniego projektu który nie doszedł niestety do skutku z niewiadomych mi przyczyn znajduje się poniżej.

Do każdego projektu oferuję darmową wycenę jak i konsultacje i pomoc w wyborze najlepszych technologii by jak najlepiej oddać charakter twojego serwera!

Główny stack technologiczny na którym bazuje większość moich projektów to GO (Gin) jako Backend i Vue.js + Nuxt.js jako frontend.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a mogę też wykonać dodatkowe pluginy na twój serwer które jeszcze bardziej zintegrują twój serwer z nową stroną.

Doświadczenie z API Bukkita/Spigota też mam sporę ponieważ kiedyś bardzo dużo czasu spędzałem klepiąc pluginy i stąd wzięła się moja miłość to Javy :)

Jeżeli posiadasz serwer Discord również mogę stworzyć bota zintegrowanego z twoją stroną jak i serwerem.

Jeżeli już wiesz coś o mnie to teraz zapraszam Cię do poznania mojego ostatniego projektu :)

Spoiler

Projekt polegał na stworzeniu pełnego panelu gracza + panelu administracyjnego pod serwer minigames. Niestety ale pewnego dnia dostałem maila z informacją że projekt jednak został anulowany i zostałem z nieskończonym panelem. Screeny przedstawione poniżej pochodzą z fazy testowania panelu w momencie w którym serwer jeszcze powstawał. Aktualnie kilka funkcji takich jak Jukebox nie są możliwe do odratowania ponieważ były tworzone w oparciu o  API dostarczone mi przez twórców projektu.

Stack jaki został użyty w tworzeniu tego projektu to:

Frontend:

Vue,js, Nuxt.js, Vuetify

Backend:

Redis, GO (Gin), Java (Plugin umożliwiający logowanie się do panelu)

Baza danych:

PostgreSQL, MongoDB

Screeny:

aHwbsGe.png

P4oWcnn.png

lu0oWVO.png

CdAYBoq.png

YRpnwxP.png

b1RxDic.png

7YFSAtU.png

M4NvB3E.png

Jeżeli Cię zaciekawiłem zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej na którą odpowiem jak najszybciej mogę :)!

Z góry mówię że niestety nie mogę określić +/- ile kosztuje wykonanie strony i ile zajmie bez poznania szczegółów. By określić takie informacje potrzebuje poznać trochę szczegółów na temat projektu :)

Oraz przed każdą pracą pobieram zaliczkę w wysokości 45% finalnej sumy (jeżeli jesteś zainteresowany/a istnieje możliwość podpisania umowy o dzieło/umowy zlecenie).

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu :)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Stworzę stronę, sklep i panel gracza dla twojego serwera
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...