Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z jakością gier

Tost12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Na początku napiszę że pewnie nie jest to dobry dział na post, ale jestem tu nowy a lepszego działu nie mogłem znaleźć. Jeśli mógłbym prosić, to proszę aby go ktoś przeniósł tam gdzie trzeba, żeby nie było problemów ;D

Do sedna, mam problem z jakością gier, tzn. w części gier (do tej pory zauważyłem to w 3 grach: Far Cry 5, Dead by Daylight i Hunt Showdown) mam straszny problem z grafiką. Ustawienia grafiki są na ultra, ale gra wygląda delikatnie mówiąc słabo, jakby rozdzielczość albo jakość tekstur była niższa niż jest ustawiona. Jako przykład załączam screena z dead by daylight. Sprawdzałem na yt, grafika tej gry na ultra nie powala ale znacząco odstaje od tego co ja widzę. Dodam jeszcze że nakładka steam'a w grze tak samo jest rozmazana.  Z góry dzięki za pomoc.

20190627225432_1.jpg

Opublikowano

Polecam zajrzeć w panel konfiguracyjny Twojej karty graficznej – być może ustawione w nim opcje zmniejszają jakość grafiki względem wydajności.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z jakością gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...