Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oferta z OVH będzie dobrym pomysłem na "sieć serwerów"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem pracować nad taką mini siecią serwerów minecraft gdzie będzie bungeecord i jakieś gierki typu UHC, SkyWars, SkyBlock i czy oferta z OVH ( ta ) będzie dobra by utrzymać chociaż te 50-70 osób?

Opublikowano

Na sam początek z pewnością wystarczy. Jednak pamiętaj, że jeżeli chcesz założyć dobrą sieć serwerów, to musisz mieć świadomość, że pieniądze na zakup maszyny to nie wszystko.

Opublikowano

Support OVH do najlepszych nie należy (czekanie na odpowiedź tydzień+)

Jeżeli jeszcze nie wykupiłeś serwera, to sam mogę polecić Ci Hekko, chociaż pamiętaj, że płacąc w rozliczeniu miesięcznym dopłacasz kilka PLN do regularnej ceny brutto.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 28.06.2019 o 03:21, LanoMC napisał:

Ja już bym na Twoim miejscu skorzystał prędzej z statnetu, lepiej świadczą chociażby support.

A mam takie pytanie odnośnie domen itp. Po co Firmy hostingowe pobierają PESEL od użytkownika? Gdzie jest to potrzebne?

Opublikowano
1 godzinę temu, TracerYT napisał:

A mam takie pytanie odnośnie domen itp. Po co Firmy hostingowe pobierają PESEL od użytkownika? Gdzie jest to potrzebne?

Żeby można było zidentyfikować właściciela domeny oraz jego wiek.

Opublikowano
8 minut temu, sk8erace1 napisał:

Żeby można było zidentyfikować właściciela domeny oraz jego wiek.

Jest na to kilka innych sposobów, ale nieważne. Czyli jeżeli nie jestem pełnoletni to mnie nie przepuszczą tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...