Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na atertnos główki

LapisXPeridot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na aternosie serwer, gdzie tworzę mapkę (World Edit itp.) Potrzebuje różnorakich główek (plugin na głowy graczy mam), ale nie wiem jak mieć np. piłkę plażową jako główkę. Jest na takie coś plugin?

Opublikowano
3 godziny temu, sk8erace1 napisał:

@LapisXPeridot,

Podejrzewam, że główki pochodzą od skinów graczy premium.  Musisz znaleźć gracza premium z takim skinem.

Coś czuję że to będzie trudne, bo nie znam strony, gdzie mogę takie coś znaleźć, ale dzięki wielkie!

Opublikowano

nie ważne na czym masz serwer , czy to aternos enderchest czy dedyk wszystko dziala tak samo, tak samo wgrywa sie silnik,pluginy,mody komendy tez sa takie same wiec nie widze sensu pisania na czym masz serwer ....

Opublikowano
Dnia 28.06.2019 o 18:40, vFeest napisał:

nie ważne na czym masz serwer , czy to aternos enderchest czy dedyk wszystko dziala tak samo, tak samo wgrywa sie silnik,pluginy,mody komendy tez sa takie same wiec nie widze sensu pisania na czym masz serwer ....

Ta tylko na aternosie masz pluginy u nich w wyszukiwarce i czasem pluginów niektórych nie ma , a na innych hostingach są.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...