Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienianie kodu uruchomionej gry - COD1

bulrafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio postanowiłem pogrzebać w plikach .pk3 gry Call of Duty 1 i mam pewien problem. Za każdym razem aby dokonać pewnych zmian w skryptach należy wyłączyć grę potem nanieść zmiany w kodzie i włączyć grę i tak w kółko. Moje pytanie brzmi: czy można w jakiś sposób dokonać zmian w kodzie mając jednocześnie odpaloną grę?

• Aive zmienił(a) tytuł na Zmienianie kodu uruchomionej gry - COD1
Opublikowano

Jeśli plik jest w użytku to nie da się go nadpisać z tego co mi wiadomo, a i jakbyś miał wtedy przeładować grę z nowymi ustawieniami?

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

W pewnej grze spotkałem się ze specjalnym klawiszem(F10) do przeładowania plików gry w trakcie rozgrywki. Z CoD1 jest tak że w ogóle nie da się zmieniać plików w trakcie gry bo dostaje error że plik w użyciu tak jak mówisz... nie mówiąc już o przeładowaniu....

Opublikowano