Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.12.2][Mody] Raisemon

IgorAxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qdh6Tu0.png

» Wersja: 1.12.2

» Typ: Pixelmon + Survival + Mody

» Strona: Raisemon.pl

» *Fanpage: Raisemon

7021414584257741445569.png

Czym jest Raisemon?

Przyglądając się polskim serwerom bazującym na modzie Pixelmon, znaleźliśmy sporo wad w zarządzaniu

serwerem jak i podejścia administracji do rozgrywki, przez co gra na takich serwerach szybko się nudziła, a 

rywalizacja z innymi była na niskim poziomie.

Ucząc się na błędach innych i wykorzystując własne doświadczenie postanowiliśmy, że założymy własny

serwer, który ma na celu zapewnienie długiej i ekscytującej rozgrywki. Wprowadziliśmy na serwerze

sporą ilość autorskich modów i pluginów, które znacząco zmienią i urozmaicą rozgrywkę.

Aby być na bieżąco, zapraszam do śledzenia naszego Fanpage, gdyż tam najszybciej pojawiają się

informacje dotyczące progresu serwera.

image.png

Seria "Szybkich informacji" (Zapowiedź)

Spoiler

Spoiler

Opublikowano

Hmm zamierzacie wprowadzić działki z możliwością budowania też struktur pixelmonowych takich jak Healer itp, by móc zaaranżować sobie w pełni funkcjonalną "bazę wypadową"? Blokada takiej możliwości, skłoniła mnie swego czasu na zrobienie własnego servera opartego an pixelmon reforged w którym swoją drogą jestem tłumaczem, ale jakoś w trakcie budowania mapy chęci i czasu zabrakło

Opublikowano
58 minut temu, Inverno napisał:

Hmm zamierzacie wprowadzić działki z możliwością budowania też struktur pixelmonowych takich jak Healer itp, by móc zaaranżować sobie w pełni funkcjonalną "bazę wypadową"? Blokada takiej możliwości, skłoniła mnie swego czasu na zrobienie własnego servera opartego an pixelmon reforged w którym swoją drogą jestem tłumaczem, ale jakoś w trakcie budowania mapy chęci i czasu zabrakło

Każdy gracz podczas swojej rozgrywki, będzie w stanie postawić działkę w dowolnie wybranym przez siebie miejscu.  Jego działka - jego królestwo. Może na niej robić to co żywnie mu się podoba, do czasu aż jego czyny nie będą łamały regulaminu.  Bez problemu będziesz w stanie stworzyć sobie ów bazę. 

Opublikowano
34 minuty temu, PoWinglo napisał:

czy gracze ktorzy nie chca wydawac kasy na minecrafta beda mieli szanse isc rowno z graczami co kupia super vipy itd >?

Już wspomniałem w prezentacji.

Dnia 24.06.2019 o 13:29, IgorAxel napisał:

Ucząc się na błędach innych i wykorzystując własne doświadczenie postanowiliśmy, że założymy własny

serwer, który ma na celu zapewnienie długiej i ekscytującej rozgrywki.

Na naszym serwerze liczy się wysiłek włożony w rozwój naszej postaci, a nie pojemność portfela. Możesz być o to spokojny.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.12.2][Mody] Raisemon
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...