Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś z WH na Nerwię

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje osoby która posiada jakiś wykupiony pakiet na nerwie (wh), która udostępniła by czita w zamian za dzielenie się zarobkiem na tymże serwerze, wiadomość pw. 

Grałem na nerwii s1, i znam kilka sposobów na zarobek, jednakże potrzebny mi jest wh, a aktualnie nie mogę wykupić żadnego czita na własność. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam kogoś z WH na Nerwię
Opublikowano
22 godziny temu, Mizutsuki napisał:

Witam poszukuje osoby która posiada jakiś wykupiony pakiet na nerwie (wh), która udostępniła by czita w zamian za dzielenie się zarobkiem na tymże serwerze, wiadomość pw. 

Grałem na nerwii s1, i znam kilka sposobów na zarobek, jednakże potrzebny mi jest wh, a aktualnie nie mogę wykupić żadnego czita na własność. 

https://www95.zippyshare.com/v/FEXDD9aY/file.html

skan: https://www.virustotal.com/gui/url/b698cea5a5edad8be00fbcc37943c4242305eccd2bd539c7f2149e02778fb935/detection

Opublikowano
2 godziny temu, Mizutsuki napisał:

Albo jestem upośledzony i robię coś nie tak, albo nie można zinjectować tego cheata, bo wypierdziela clienta ?

jaki to serwer akademia czy tylko nerwia

Opublikowano
23 minuty temu, stasioo12 napisał:

jaki to serwer akademia czy tylko nerwia

Akademia (dopiero zdałem sobie sprawę że przecież to jest akademia, a nie głowny serwer XD) wywala bład : "An error eccurred while injecting "kagb22.dll" into "nerwia_GRA.exe" System.Exception: the target process before injection could complete.

Opublikowano
38 minut temu, tom3k10s napisał:

Nie przyszło Ci do głowy, że to może być keylogger ? ?

Well, mam zaufanie do tego forum. Jakoś kilka razy dostawalem różne linki do różnych programów przez różne osoby i zawsze byłem zadowolony. A co do tego keyloggera, to jedna rzecz którą mógłby mi ukraść/zabrać to chyba konto na plemionach z 3k pktami XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...