Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać silnik bungeecord na hostingu enderchest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale nie wiem do jakiego tematu mam dać tą prośbe o pomoc.

Używam hostingu EnderChest, ostatnio usunoł opcje wgrania bungecorda, i każda wgrać silnik w głownym folderze serwera plik o nazwie EnderChest_minecraft.jar, gdy to tworze w konsoli wyskakuje błąd: "Error: Invalid or corrupt jarfile enderchest_minecraft.jar", pisze do hostingu a oni mają mnie totalnie gzieś ;c

Opublikowano
Przed chwilą, vFeest napisał:

bo pisze sie enderchest_minecraft.jar a nie EnderChest_minecraft.pl

to i to nie działa...

Opublikowano

jaka masz wersje bungeecord

?

Nie mogę stworzyć bungecoorda, ponieważ muszę stworzyć ten plik, który nie działa. Podobno enderchest coś tam rozsypał

Opublikowano

raczej nie sam mam serwer tam na bungeecord i wszystko śmiga 

A więc ja robie to tak: Loguje się do FilleZilli, nastepnie klikam utwórz nowy plik "enderchest_minecraft.jar" , uruchamiam serwer a w konsoli Error: Invalid or corrupt jarfile enderchest_minecraft.jar

Opublikowano
6 minut temu, malpii napisał:

A więc ja robie to tak: Loguje się do FilleZilli, nastepnie klikam utwórz nowy plik "enderchest_minecraft.jar" , uruchamiam serwer a w konsoli Error: Invalid or corrupt jarfile enderchest_minecraft.jar

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to nie tak

klikasz w pobrane>w bungeecord>zmień nazwę>enderchest_minecraft.jar>wgrywasz do ftp głównego katalogu

jak chcesz podaj ftp na pv ja ci to zrobie i haslo do ftp zmienisz 

Opublikowano
9 minut temu, vFeest napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to nie tak

klikasz w pobrane>w bungeecord>zmień nazwę>enderchest_minecraft.jar>wgrywasz do ftp głównego katalogu

Dobra, mam serwer się załadował. Lecz w kosnoli są błędy: 

at net.md_5.bungee.BungeeCord.start(BungeeCord.java:265)

at net.md_5.bungee.BungeeCordLauncher.main(BungeeCordLauncher.java:62)

at net.md_5.bungee.Bootstrap.main(Bootstrap.java:15)

Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin

at net.md_5.bungee.api.plugin.PluginClassloader.loadClass0(PluginClassloader.java:53) i średnio można wejsc na serwer

Opublikowano
26 minut temu, vFeest napisał:

bo serwer musisz połaczyc z jakim lobby zobacz sobie poradnik jak zrobic serwer bungeecord

czyli musze dokupic dodatkowy serwer? w sensie tam gdzie mam bungecorda to nie moge tam miec swiata z lobby tak? 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak wgrać silnik bungeecord na hostingu enderchest?
Opublikowano

Przywracam ten temat - wszystko dobrze mam skonfigurowane kosnola nie wywala żadnych błedów po wpisaniu w konsoli /server mam liste która jest podpięta 2019-07-04 (2).png- natomiast nie działa ip do bugnecoorda oto informacja przy probie wejsciu na hub. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...