Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napis podczas logowania

BanheriO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem , ponieważ jak wchodzę na serwer to na środku ekranu wyskakuje mi napis kolorowymi literami i chciałbym to usunąć albo zmienić ale nie wiem jak to zrobić. Pomoże ktoś ?

• Biter. zmienił(a) tytuł na Napis podczas logowania
Opublikowano

Może jakaś lista pluginów oraz ich konfiguracja?

Opublikowano
14 minut temu, BanheriO napisał:

AuthMe ale jak przeszukałem cały ten plugin to nie ma w nim nic na ten temat albo jestem ślepy

Więc znajdź folder z serwerem. W folderze tym znajdziesz folder plugins, a w nim folder AuthMe, lub coś takiego.

Nie mam tu na myśli pliku z rozszerzeniem .jar, lecz folder.

W folderze znajdziesz plik config.yml. Skopiuj jego całą zawartość do schowka, czyli jak najzwyczajniej -  zaznacz wszystko, kliknij prawy przycisk myszy i wybierz Kopiuj.
Wróć tutaj na forum i podczas pisania postu kliknij na coś takiego (oczywiście tutaj nad tekstem, gdzie piszesz) - image.png

Po kliknięciu tego tutaj czegoś, odpali Ci się okienko, w które musisz wkleić zawartość pliku config.yml, którą masz skopiowaną w schowku.

Prostszymi słowami mówiąc - podaj nam konfiguracje pluginu AuthMe.

Opublikowano

Pluginy:

AddonAPI, Alwaysday, AuthMe, AutoLapis, AutoMSG, BarAPI, EpicWorldGenerator, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, FrameProtect, funnyguilds-mc, FunnyTab, godplayDROP, HolographicDisplays, JaszczuStone, MaxBans, mcageEffects, NametagEdit, NazwyItemów_BESTHARD, OpenInv, PermissionsEx, Pierozki, P-MagicCase, pp_motd, ProtocolLib, ProtocolTab, Shopkeepers, SkinsRestorer, SkQuery, skRayFall, Skript, stAntyBot, Tuske, VanishNoPacket, Vault, WildSkript, worldedit, worldguard, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...