Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze byś zagrał?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem się rozejrzeć na co jest największy hajp w minecraft i może coś w tą stronę stworzyć wiec zapraszam do wypisania jaki serwer jest potrzebny i mniej więcej co ma być na nim ?

Dodatkowo pracuje nad projektem serwera MegaDrop (bez setów 700/50 i mieczy 10/2 lub jakiś innych gówienek) co byście chcieli zobaczyć na takim serwerze?

Opublikowano

Ja bym zagrał na jakimś bardzo dopracowanym Skyblocku, ewentualnie na jakichś mini grach.

Czasy izihace przemijają, craftcore się teraz podobno rozwinął. Jeśli jesteś bogaty w wiedzę i informacje, to polecam Ci zrobić coś, czego polska społeczność jeszcze nie widziała, a na czym z chęcią chciałaby zagrać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ekrahb napisał:

Ja bym zagrał na jakimś bardzo dopracowanym Skyblocku, ewentualnie na jakichś mini grach.

Czasy izihace przemijają, craftcore się teraz podobno rozwinął. Jeśli jesteś bogaty w wiedzę i informacje, to polecam Ci zrobić coś, czego polska społeczność jeszcze nie widziała, a na czym z chęcią chciałaby zagrać.

Myślałem nad siecią serwerów , pewnie wiesz o co chodzi. Drugą propozycją był by serwer wojny wysp (w skrócie pvp w danych godzinach podbijanie wysp okradanie i wgl.)

Opublikowano

Wiele osób czeka na dopracowany serwer RPG. Jeżeli posiadasz duże umiejętności, to stworzenie takiego trybu będzie dla Ciebie wykonalne. W tych czasach (tak jak wspomniał kolega wyżej) nie ma już zapotrzebowania na serwery Survival+Gildie, bo po prostu nikomu się już na nich nie chce grać. To samo tyczy się SkyBlocków i trybu Survival - jest ich za dużo. Jeżeli myślisz nad otwarciem sieci serwerów to jestem pewny, że największą sławę mogą Ci przynieść mini gry, np. BedWars, The Wall, One In The Chamber lub SkyWars.

Opublikowano
22 godziny temu, sk8erace1 napisał:

Wiele osób czeka na dopracowany serwer RPG. Jeżeli posiadasz duże umiejętności, to stworzenie takiego trybu będzie dla Ciebie wykonalne. W tych czasach (tak jak wspomniał kolega wyżej) nie ma już zapotrzebowania na serwery Survival+Gildie, bo po prostu nikomu się już na nich nie chce grać. To samo tyczy się SkyBlocków i trybu Survival - jest ich za dużo. Jeżeli myślisz nad otwarciem sieci serwerów to jestem pewny, że największą sławę mogą Ci przynieść mini gry, np. BedWars, The Wall, One In The Chamber lub SkyWars.

Chcemy zacząć od czegoś i dokładać powoli więc zobaczymy w jaką stronę to pójdzie

Opublikowano

Prawde mówiąc, nie mam dużego doświadczenia w MC, ale gdybym miał już grać, chciałbym aby był to serwer podobny do dawnego freebuild MCPL. Fajnie się tam grało, brakuje dobrego freebuilda, w którym będzie co robić na długie godziny - z reguły po chwili można osiągnąć wszystko, szczególnie kiedy gra się ze znajomym. Alternatywą byłby dobry serwer RPG z fabułą, która wybije się ponad przeciętne serwery MC i podejdzie poważniej do tematu w settingu postapo.

Opublikowano
55 minut temu, .grimm napisał:

Prawde mówiąc, nie mam dużego doświadczenia w MC, ale gdybym miał już grać, chciałbym aby był to serwer podobny do dawnego freebuild MCPL. Fajnie się tam grało, brakuje dobrego freebuilda, w którym będzie co robić na długie godziny - z reguły po chwili można osiągnąć wszystko, szczególnie kiedy gra się ze znajomym. Alternatywą byłby dobry serwer RPG z fabułą, która wybije się ponad przeciętne serwery MC i podejdzie poważniej do tematu w settingu postapo.

w planach mamy serwer działki + freebuilding (lub prace)

Opublikowano
Dnia 22.06.2019 o 13:42, .grimm napisał:

Piszesz o staaaarym Minecraft Polska korna i tego drugiego? Ten serwer co kupili od (o ile dobrze pamiętam) "arcziego"? Serwer, który stał zanim dodali pistony do Minecrafta? ?

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Na jakim serwerze byś zagrał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...