Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymienie!!!

ACHAb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienie w Silkroadzie acc 24lvl Bowman Full set SoM Bow SoS Full blue -9 farmie dam 15mln na przezycie...

A wymienie to za KalOnline Global lub priv:XiuOnline

Pisac pod gg:5673488 lub tutaj:)

Opublikowano

czlowieku wez nie spamuj... 1 min temu usunalem twoj post z dzialu Inne MMORPG .. odswiezyles temat z przed ponad miesiaca..

prosze o danie warna uzytkownikowi i zamkniecie tematu gdyz to forum chyba nie jest o bazarach w roznych grasz czyz nie ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Wiesz kim jestes zmutowana parówą wyrzucona na gnoj i wychodowana na sloncu cwelu bity!!!

Zazdroscisz ze ja mam czego ty niemasz??

co za zjeby teraz do medatorów :Dawajcie normalnym Ludzią Meda bo jak dacie takim ciulom jak wyzej to hohohho... szkoda slow

Opublikowano
Wiesz kim jestes zmutowana parówą wyrzucona na gnoj i wychodowana na sloncu cwelu bity!!!

Zazdroscisz ze ja mam czego ty niemasz??

co za zjeby teraz do medatorów :Dawajcie normalnym Ludzią Meda bo jak dacie takim ciulom jak wyzej to hohohho... szkoda slow

ty chyba nie wiesz co mowisz.. wiesz co to jest odswiezanie starych tematow? = archeologia i ty to zrobilem w dziale inne mmorpg wiec usunalem twoj post i zamknalem temat... a to forum jest od Cheatow, bugow, modow, scryptow, botow itp. do gier online a ten dzial do Silkroad.. Jesli chcesz po handloowac zapraszam na www.allegro.pl i nie zamierzam cie wyzywac bo mam kulture osobista i nie znizam sie do twego poziomu..

Jest takie powiedzenie:

Nie kłoc sie z idiota bo niedosc ze znizy cie do twego poziomu to jeszcze przerosnie doswiadczeniem

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Dodaj nową pozycję...