Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem na TS3

ZWYROOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mój problem polega na tym, że nie słychać mnie na kanale na tsie. W ustawieniach, gdy robię na tsie test jest wszystko dobrze i słyszę siebie, natomiast gdy chce z kimś porozmawiać to druga osoba mnie nie slyszy (moja kropka jest caly czas ciemno niebieska). Ktoś może pomoc?

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Na pewno masz ustawione mówienie pod przyciskiem/wykrywanie aktywacji głosem oraz odpowiednią czułość? 

Jeżeli to nie działa, to ustaw transmisję ciągłą i przetestuj.

Opublikowano

Testowałem na wszystkim, ciągłym mówieniu, na przycisk, wykrywanie głosu itp. Na tescie działa, na kanale nie. Czulość też dostosowana na teście w ustawieniach tsa.

Opublikowano

To widocznie nie masz odpowiedniej mocy konwersacji, skoro na ciągłej transmisji Ci nie działa. Zawsze możesz spróbować uruchomić TeamSpeak'a jako Admin, ale wątpię, aby cokolwiek to pomogło. Gdy łączysz się z serwerem ,,Połącz'' naciśnij ,,Więcej'' i upewnij się, iż profil przechwytywania jest odpowiedni.

Opublikowano

Uruchamialem jako admin, na każdym tsie jest tak samo, dodam, że parę miesięcy temu wszystko działało prawidłowo później chwilę nie używałem a teraz mam taki problem. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z mikrofonem na TS3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...