Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival][Dzialki] OpenLife

KAM202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, jeśli czytasz ten post i jesteś chętny zobaczyć wspaniałe budowle w średniowiecznym stylu, a dodatkowo stworzyć własną działkę z elementami survivalu, to ten serwer jest właśnie dla Ciebie!

Serwer jest na wersji 1.13.2
Serwer jest nonpremium!

Tryb gry to działki z mapą surowcową ale także z kopalnia i tartakiem!
Mozną u nas zakupić vipa oraz Svipa ^^

Stawiamy na graczy i rozwój społeczności. W naszym skladzie znajduje się pomocna i wyrozumiała administracja. Słuchamy graczy i chcemy dla Was jak najlepiej.

Proponujemy Wam:

- dobrą rozgrywkę, która szybko się nie znudzi,

- automatyczną kopalnię i tartak,

- mapę surowcową dla spragnionych przygody,

- mapki parkour w średniowiecznym stylu,

- możliwość wykupienia targu i rozwój własnego stoiska,

- sklep w którym będziecie mogli kupować oraz sprzedawać swoje przedmioty, aby zdobyć pieniądze i zainwestować je w rozwój swój oraz dzialki,

- wielkie koloseum dla graczy żądnych walki, pokaż wszystkim, że jesteś najlepszy!

- labirynty na różnych poziomach trudności z wyjątkowymi nagrodami,

- cotygodniowe specjalne wydarzenia, m.in. szukanie ukrytych skrzynek, event wydobywczy, prawda/fałsz itp.

Wersja: 1.13.2

IP: openlifemc.pl

Fanpage: https://www.facebook.com/OpenLifeMC/

Discord: https://discord.gg/mbHNAxz

62609389_394913964457774_409190453219006

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

Serwer robi dobre wrażenie, może tylko spawn na dole jest trochę za duży i słabo oświetlony.

Napewno wywaliłbym odrazu z miejsca warp kopalnia i tartak ponieważ od takich rzeczy jest mapa surowcowa. To zbyt proste i nudne teleportujesz sie i kopiesz jakby nigdy nic. Na mapie surowcowej oczywiscie bylby randomtp i pvp. Wogole nie wiadomo gdzie isc na tartaku i kopalni zeby zaczac kopac. Dopiero po chwili ogarnalem 

Druga rzecz to zainstalowalbym antycheat (nie wiem czy macie) i zrobil drop z rud a nie z kamienia. Ludzie troszke przygody, nameczyc sie trzeba jak chcemy cos znalezc. Jak mamy wszystko pod nos podstawione i tylko kopiemy kamien na kamieniolomie to sie robi szybko nudno.

Na plus te "NPC" bardzo fajny pomysl podoba mi sie, dodalbym jeszcze ze na czacie wyskakuje jakis tekst od nich kiedy obok nich przechodzimy, albo nawet jakis malutki quest od nich np. od konserwatora co zapala lampy obok spawnu "Czy mozesz przyniesc mi 15 pochodni redstone, poniewaz zgubilem gdzies pare".

Nie wiem czemu mam premium ale nie widze swojego skina. Specjalnie go ustawilem teraz zeby przetestowac.

Minusem są czasami lagi, jakieś błędy (sam ich nie uświadczyłem) na które skarżą się inni i wyłączony serwer z tego powodu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tematy po miesiącu nieaktywności są przenoszone do archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat zgłoś go lub napisz prywatną wiadomość do Moderatora lub Lidera działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...