Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[International] Evion - The Foresight

RayRed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to wygląda, a jak z reklamą w innych państwach? Spodziewacie się większej ilości graczy?

BvB////Ac Milan 

• Aive zmienił(a) tytuł na [International] Evion - The Foresight | 14.06.2019
Opublikowano

Z tego co widzę jest całkiem spoko odzew na zagranicznych forach.

Tylko zrobicie wersje angielska tej prezentacji bo się ludzie trochę czepiają.

Opublikowano

Zablokowana Rejestracja nowych kont.

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To google translate? Bo to sie tak ciezko czytalo i przegladalo, chociaz obrazki ladne

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Start jest jutro. Nie wiadomo o której godzinie, trzeba czekac:)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

bede gral. konto juz zrobione. mam zapytanko co do pszyszlych aktualizacji serwera.
Otoz zauwazylem ze Gameforge szykuje jakis nowy kontent pod oficjalnego klijenta. Czy zmiany z oficajlnego serwera beda rowniez u was wprowadzane?

Opublikowano

Klienta jeszcze nie ma, linki przed startem bedą

• Aive zmienił(a) tytuł na [International] Evion - The Foresight
Opublikowano

z tego co widzę  to paru polaków się  przewinęło po ekranie  przynajmniej w shinsoo  nie wiem jak u innych

Opublikowano

Pograłem chwilę i szybko się zniechęciłem do serwera... Hity szamanem przy 20 lvlu po ponad 1k bez isa co moim zdaniem jest kompletnie niedopracowane bo taki bodziak z isem na 30 spokojnie może bić po 5k bez kryta... Itemki powprowadzali takie, że wygląda to bardziej jak mu online czy coś podobnego, wierzchowce wielkości olbrzymiego żółwia itp.. odstrasza wyglądem jak dla mnie i mechaniką gry, nie polecam.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jest sens tutaj grać ? Po kilku letniej przerwie myślałem nad zagranicznym serwerze ale nie jestem pewny.   Co polecacie na start oraz czy można kupić isa za yangi ?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...