Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za bota - Valium, Vesteris

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bociłem na Valiumie na m2bobie i dostałem bana po IP najwidoczniej bo każde nowe konto jakie zrobie i proboje sie zalogowac jest od razu zbanz takowane, zmiana IP nie pomaga.. reinstalmetina nie pomaga.. zmeniłem wartość karty sieciowej w rejestrze windows też nie pomogło.. Jakieś pomysły co można zrobić zeby dalej grac ??

Vesteris s2. Nie rozumiem pewnego paradoksu. Za kazdym razem gdy zaloze nowe konto i gram na m2bobie konto po 20 minutach dostaje automatycznie bana, jest jakis sposob zeby to obejsc ? Myslalem zeby zainstalowac jakas aplikacje ktora co powiedzmy 15 min bedzie sama wylaczala metina. Takie zabezpieczenia maja chyba na vesterisie albo nie wiem co ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Bany za bota - Valium, Vesteris
Opublikowano

Valium banuje na HWID zmiana IP ani MAC'a nie pomoże musisz zmienic HWID.  Na vesterze m2bob jest wykrywalny od startu nic z tym nie zrobisz sam, chyba że po prostu zainwestujesz w innego cheata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...