Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile osób gra?

MarcinFreestyle

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Ile osób gra?
Opublikowano

Wiesz kiedyś było ponad 20 serwerów, później mniej jak 10, teraz 3. Wyciagnij wnioski

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
Dnia 13.06.2019 o 23:25, Bydlaczkov napisał:

WorldOfMetin3 i grasz. Global juz dawno martwy, ale prywaty zyja i maja sie dobrze, a contentem przewyższaja globala i mile.

To niezłe bajki piszesz.
Wom3 - Zmianki w IS a w grze cięzko je dropnąć
Na Polskim rynku są 4 serwery
Vesteris, Valium
Pangea, Egoria
Ale bez botów to nie ma co grać xD

image.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 13.06.2019 o 23:25, Bydlaczkov napisał:

WorldOfMetin3 i grasz. Global juz dawno martwy, ale prywaty zyja i maja sie dobrze, a contentem przewyższaja globala i mile.

'contentem' to chuja przewyższają xD alchemia, modele, szarfy, eventy pościągane z pl :D

byłem dziś na pl, m1 zajebane ale jak szybko wlazłem tak szybko wylazłem, chyba metin to już nie moja bajka, słabo się gra samemu

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak, że w czwartek rusza nowy serwer, wbijam w 3-4 dni wbije ten 30-40 lvl, ogarnę, że serwer STANDARDOWO przejęły boty i znów zrobię kilkuletnią przerwę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś było co wybierać, teraz to ciężko o jakiś serwer z w miare zadowalająca ilością osób.

Jeżeli chodzi o serwery, gdzie jest zadowalająca ilość graczy to Samia, Pangea, Valium, Egoria.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...