-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Wilhelm1720
Wilhelm1720
Jak w temacie od razu mówię co chcę zrobić. Z racji że mam dużo scen i źródeł dźwięku (gra, dodatkowe okna czatu, okna współdzielone) to mam je osobno jako źródła dźwięku a sam Mikrofon mam wyciszony po prostu by nie było słychać bez potrzeby co się dzieje w moim domu. Obs nie posiada fajnej opcji w klawiszologi jak np Push To Talk by ustawić to na mikrofon. I teraz mam problem jeśli dodam TS3 to słychać zawartość TS3 lecz nie mnie ponieważ na TS3 nie słyszymy sami siebie tylko innych i to co się dzieje w TS3, co za tym idzie nie móżemy mówić na streamie.
Kiedyś pamiętam że miałem to tak ustawione że TS3 działał na Virtual Audio Cable potem był jakoś nasłuch na ten kabel i następnie to szło to OBS jako nowa scena dźwięku. Pół dnia się dziś z tym bawię i nie mogę tego ustawić... Pomoże ktoś z tym? Muszę to mieć ustawione jak wyżej by osobną sceną był TS3 ale by i mnie na OBS z tego TS3 było słychać.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.