Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie praktyk zawodowych

M4ST1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jestem w 1 klasie zawodowej na mechanik pojazdów samochodowych i moje pytanie brzmi:
Czy jak nie zdam do 2 klasy, a chcę mieć praktyki w tym samym warsztacie, tylko zmienić szkołę to będę musiał we wakacje chodzić na praktyki tak jak wszyscy zdający do drugiej klasy?

Opublikowano

Wiesz, ja tam się nie znam. Ja inny profil, i technikum do tego. Ale

ale według mnie, ale uważaj, bo ja się nie znam, to raczej skoro nie dasz, to nie będziesz miał tych praktyk. To tak na moje oko.

Opublikowano

@Ekrahb No według mnie też nie powinienem mieć, no ale wiesz ten dyrektor sobie pomyśli, że rok miałem praktyki, więc jakąś wiedzę mam i czy nie wykorzystać tego, że nie znam prawa i będzie mi kazać iść we wakacje. Bo rok temu jak składałem papiery do szkoły i jak mnie przyjął na praktyki to we wakacje nie musiałem chodzić. A chcę mieć w tym samym warsztacie. Ale myślę, że chyba nie będę musiał chodzić we wakacje, bo to tak jakby zaczynam na nowo, nie licząc tego, że już rok mam tam praktyki. Jutro idę do szkoły po papiery, a w czwartek na praktykach się zapytam co i jak i czy uzupełni mi te papiery w sprawie praktyk. (bo na tych papierach ze szkoły pracodawca podpisuje, że chce mnie przyjąć na praktyki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...