Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris s2 a Valium - co postoi krócej?

Xariv28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Jak myślicie który z tych dwóch serwerów najwcześniej stanie się mało popularny/padnie ?

Za niedługo stuknie im po roku a z tego co widzę youtuberzy z Valium zaczynają sobie powoli ten serwer odpuszczać.

Jakie są wasze opinie ? Może ktoś wypowie się o Vesteris ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ja wiem, według mnie ten i ten serwer jest dobry.Ale jeżeli miałabym obstawiać, który szybciej padnie to chyba vesteris, ale to bardziej strzał na ślepo.

image.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, G0DF4TH3R napisał:

A gdzie warto?

I tu i tu warto zacząć grę patrząc na całokształt i to, że oba serwery wypuszczają akademie 

Someya, A Valium, A Vesteris, a jak nie chcesz czekać to Samijka i Aventus już stoją 

Opublikowano

Balmorka wczoraj ruszyła ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
4 godziny temu, ReIz napisał:

I tu i tu warto zacząć grę patrząc na całokształt i to, że oba serwery wypuszczają akademie 

Someya, A Valium, A Vesteris, a jak nie chcesz czekać to Samijka i Aventus już stoją 

Poczekam na akademię Valiuma, na Valiumie grałem no sporo czasu temu, lecz musiałem wyjechać i nie chciało mi się tego wszystkiego nadrabiać. Grałem na Samijce po akademii i niestety nie zostałem na dłużej. Zbyt duża inflacja i od groma tych rzeczy tam było, przerosło mnie to. Aventus też nie jest moim typem serwera. Vesterisa szczerze mówiąc nie znam, ale poczytam o nim. Someya też ciekawie się zapowiada. 

Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...