Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash serwera z modami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wieczorkiem grałem z kolegą na serwerze w minecraft 1.12.2, gramy tam survival z 65 modami. Przechodząc do rzeczy, gramy już tam 5 dni i przez te 5 dni nic szczególnego sie nie działo. Dziś jak nawalałem sie z mobami i nie mogłem żadnych znaleźć zaczęły sie respić mother spidery które są z modów. Był dzień i były przyjazne ale jak sie przechadzałem po okolicy to na 1 chunku pojawiało sie ich z 10, później zaczęły się respić inne rodzaje pająków w takich ilościach że komp mi nie wyrabiał. I na koniec wywaliło mnie z serwera i pisało Internal Connect Server. A później jak weszłem znowu zaczęły sie respić, jeszcze coś przestawiło że załaczyło się rozprzestrzenianie się ognia. Wywaliło mi i pisało że połaczenie zostało gwałtownie zerwane przez zdalnego hosta. Serwer po godzinie sie nie naprawił. Nie wierzę w herobrine i inne dziadostwa. Poprostu nwm co to jest i zwracam się o pomoc.

Opublikowano

Próbowałeś

Reinstalacje modów?

Postawienie serwera na nowej mapie?

Postawienie maszyny od nowa?

Może któryś mod się kłóci z drugim i jakieś crashe'y sie robią.

Możliwe ze te moby i ogien RAM pożerają w kolosalnych ilościach.

Wypróbuj te 3 pierwsze sposoby, jeśli dalej to samo się dzieje podeślij logi serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...