Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyskakujące na chwilę dwa czarne okna

Mounds

Pytanie

Opublikowano

Witam! Dziś zaczął się u mnie pojawiać problem z komputerem. (W sumie nie wiem nawet czy to problem)
Otóż co jakiś czas, co około godzinę pojawiają się takie daw czarne okienka na chwilę i szybko znikaja. Okienka te sa takie same jak po wpisaniu w Uruchom => cmd tylko nie wiem nawet co w nim jest napisane gdyż pojawia się i znika stosunkowo szybko.
W sumie z tego co zauważyłem to chyba nic w tym okienku się nie wyświetla, jest ono puste.

Po wpisaniu w cmd tasklist>C:\tl.txt, wyskakuje odmowa dostępu.

Bardzo prosze o pomoc

Pomogłem? Daj Like

:)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Może jestem w stanie Ci pomóc ale jakiej firmy jest twój komputer i jaki system? ? Jest to dosyć częsty problem u mnie było coś podobnego.

Nie jest to napewno wirus A być może zajęcie pamięci na dysku czy coś takiego jeśli to nie to i uważasz ze masz dużo pamięci na dysku twardym polecam zaczekać tak z od 1 do 2 dni może to być takie coś jak obciążenie procesora ale nie wiem czy w 100% to jest to ja osobiście gdy miałem podobny problem oddałem laptopa do naprawy Pan który naprawial mojego laptopa powiedział ze takie coś stalo się przez to ze nie wyłączałem komputera w Windowsie cn czyli ONLINE tylko klikalem ten guzik na którym się go włącza trzymałem go tak z 3-5 sek i komputer się wyłączal drugi problem wynikał z tego ze laptop gdy grałem był caly czas podłączony do prondu u ciebie raczej dysk twardy czy coś nie jest zepsute bo gdyby dysk e Windows 7/8 pojawia się co jakiś czas niebieski ekran z smutną minką tak zwany ,,BAD_POOL_CALLER'' Co oznacza ekran śmierci ? Ale takie coś się pojawia gdy naruszony jest dysk twardy w Windowsie 7/8 i mniej jak napiszesz jaki masz komputer windows itd napewno ci pomoge ? a więc cześć ?

Opublikowano
29 minut temu, VIPEQ_MC napisał:

Witaj! Może jestem w stanie Ci pomóc ale jakiej firmy jest twój komputer i jaki system? ? Jest to dosyć częsty problem u mnie było coś podobnego.

Nie jest to napewno wirus A być może zajęcie pamięci na dysku czy coś takiego jeśli to nie to i uważasz ze masz dużo pamięci na dysku twardym polecam zaczekać tak z od 1 do 2 dni może to być takie coś jak obciążenie procesora ale nie wiem czy w 100% to jest to ja osobiście gdy miałem podobny problem oddałem laptopa do naprawy Pan który naprawial mojego laptopa powiedział ze takie coś stalo się przez to ze nie wyłączałem komputera w Windowsie cn czyli ONLINE tylko klikalem ten guzik na którym się go włącza trzymałem go tak z 3-5 sek i komputer się wyłączal drugi problem wynikał z tego ze laptop gdy grałem był caly czas podłączony do prondu u ciebie raczej dysk twardy czy coś nie jest zepsute bo gdyby dysk e Windows 7/8 pojawia się co jakiś czas niebieski ekran z smutną minką tak zwany ,,BAD_POOL_CALLER'' Co oznacza ekran śmierci ? Ale takie coś się pojawia gdy naruszony jest dysk twardy w Windowsie 7/8 i mniej jak napiszesz jaki masz komputer windows itd napewno ci pomoge ? a więc cześć ?

Cześć, mam wolne 12GB z 230GB na jednym dysku, na pozostałych jest dużo miejsca. Ostatnimi czasy komputer był odpalony praktycznie 24/7, ale juz nie jest. Windows 7, procek i5-4440 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz, ram 8GB. Czasem wyłączam przez przytrzymanie guzika zamiast normalnie wyłączyć.

Pomogłem? Daj Like

:)

Opublikowano

Kompletny brak jakiejkolwiek informacji o dokładnym problemie.

Zrób skany antywirusowe czy przeciwko adware. 

Poza tym sprawdź wszystkie części pod kontem uszkodzeń ze starości , sprawdź sterowniki  może zainstaluj nowsze 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...