Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję hostingu pod serwer Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Poszukuję hostingu pod serwer Minecraft
Opublikowano

Polecam EnderChesta Ogolnie jezeli chodzi o taki maly serwerek2019-05-29.jpg. Niestety Taka Oferta Jest Juz Zajeta Ale Poszukaj na na wiecej lub mniej graczy tam lub na inny czas trwania.

(A Jak bys chcial kiedys lepszy serwerek postawic to polecam: pukawka.pl - Chyba Jeden z Lepszych i Najtanszych jezeli chodzi o nieskonczonosc ilosc ramu! NIBY NIESKONCZONOSC ale to nieprawda ale masz tak okolo 32gb a taki zwykly serwerek taki co ty chcesz to 1gb ramu i pojdzie.

Jeszcze jest tez lvlup.pl ale on jest dosyc drogi ale ma dobre serwery VPS i rozneee

Opublikowano

Enderchest polecam jeżeli chcesz współdzielić maszyne na której jest serwer z kilkoma innymi serwerami. Minehost brzmi ciekawie, ewentualnie pukawka albo lvlup.pro

Jeżeli masz dalsze plany na większy serwer to z całego serca polecam lvlup.pro albo ovh.pl

Opublikowano

? Witaj! Jeśli poszukujesz fajnego hostingu do serwerów minecraft a i jak dopiero zaczynasz swoją przygodę z tworzeniem serwera to polecam ci te hostingi:

1. Enderchest.pl Hosting jest pod małe serwery jest dość tani, jak chodzi o zaczynanie z serwerami to polecam możliwe jest wgranie własnych pluginów z internetu tak jak w wiekszości płatnych hostingów sam miałem na nim serwer i jest świetny jak chodzi o małe serwery to w moim zestawieniu jest lepszy od titanaxe

2. Titanaxe 

Co mogę o nim powiedzieć a raczej napisać hosting idealny pod serwery duże jak i male oferuje zmianę adresu IP na np .pl za 20 PLN Miałem na nim serwer i mam do dzisiaj. Mam także na nim serwer TS3 w bardzo dobrej cenie ? Ale musze coś powiedzieć s raczej napisać: Serwer nie jest od razu skonfigurowany tak jak enderchest.pl może wystąpić problem tak jak u mnie ze np twój kolega nie może wbić na server a ty możesz chodzi o problem z adresami IP i z ip zagranicznymi. Ocena hostingu według mnie 

Od 2016 do 2018 ocena: 9,5/10

2019rok ocena: 6,5/10 Dlaczego? Za to ze za przeproszeniem pisałem do supportu w sprawie tego ip i kraju a oni maja w to że tak napisze wyjebane napisali ze oni nie konfiguracją serwerów w 2016r pomogli mi bez problemowo teraz mają wyjebane.

3. MineHost.pl 

I tu hosting mamy zaawansowany mamy tanio, ochrone anty-ddos i serwer się wogule nie wyłącza od kąd go włączamy! I to mi się podoba pluginy bez problemu instalujecie itd ?

Okej Przedstawiłem wam te najlepsze hostingi które uwielbiam miałem na nich serwer MEGA DROP 1.8.8 

Ale to nie koniec jeśli jesteś początkowym twórcą skorzystaj na początek z hostingu:

- Aternos.org lub server.pro

Hostingi darmowe ja sam na hostingu aternos.org postawilem swój pierwszy serwer a więc do zobaczenia ?

• 1 rok później...
Opublikowano

jeśli poszukujesz dobrego i taniego hostingu, to możesz zerknąc na mój hosting [ https://forum.githost.online ], znajdziesz tam tanie serwery do gier, ts3, botów discord. Jeśli uważasz że to scam, jesteś w błędzie. Na naszym Discordzie znajdują się osoby które już zakupiły serwer i potwierdzają że to nie scam. Nie jest wymagana przedpłata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...