Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzenie Mi Fps Które Mnie Wciągnie?

BARI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc wpadłem by dać Wam miejsce do popisu, otóż ostatnio nudzą mi się fpsy/tpsy w które jak do tych czas grałem, więc wyruszyłem w głąb internetu(za pomocą przeglądarki :>) w poszukiwaniu nowej.

Waszym zadaniem jest przedstawienie mi shooterów które są według Was godne uwagi, teraz wymienię w co jak dotąd grałem(więc te gry mnie już nie interesują).

CS 1.6 / Source

Soldat

Battlefield heroes

Cod 2 / 4

Crimecraft

AVA online

Warrock

Combat Arms

Gunz

Op7

Wolf ET

Wolf team

S4 league

Parabellum

Plus jeszcze kilka, niestety nie jestem w stanie spamiętać.

Gra jakiej szukam powinna mieć dobre podłoże do snipera czyli ładnie rozbudowane mapki itd - gra z mapkami w których są jedynie wąskie korytarzyki raczej tu nie pasuje. Bronie które można kupić bez premium.

Wiadomo jeśli to gra typu CS lub Cod nie patrzcie na te punkty. Wystarczy mi kiedy będziecie podawać same tytuły, jeśli gra spełnia moje wymagania obejrzę trochę jak się prezentuje na yt, i ściągnę jeśli mnie zainteresuje. Za pomoc będę wdzięczny, również obdaruję plusem/minusem - zależy kto co sobie życzy.

Temat w pogaduszkach, gdyż jest luźny, poza tym więcej ludzi się tu wypowie.

Opublikowano

Call of Duty 1+dodatek United Offensive bardzo fajnie gra się przez neta.W United Offensive możesz jezdzic czołgami i jeepami. Widziałem że na liście wymieniłeś Cod ale niema 1 ;]

Opublikowano

BF2 (battlefield bad company 2) cod 4 mw , cod mw2 lub cs

@edit

a jeszcze dod (day of defeat)

Niedoczytanie tematu? co do samego Doda, trochę biedna gra i ludność.

Bad company pewnie zassam, chociaż martwię się ze mogę mieć te same problemy co z codem6.

Cod1? w sumie, jak nic innego mi nie zostanie to pomyślę ;P. Plusy moim wyrazem podziękowań.

Jeśli znacie fpsy które tu nie zostały wymienione - pisać śmiało =3.

Opublikowano

To moze zrob ankiete?...

Ja polecam ci Coda, Lub C'sa na fajnych serwerach Typu ffa, Lub jak wolisz wbijac expa lub punkty w tej grze to Serwery Diablo mod, Call of duty mod

Opublikowano

Nie przejmuj się BARI, 90% użytkowników forum i tak nie czyta pierwszego postu.

Jedynie tytuł tematu.

Dlatego każdy poleci Ci CS a potem nie będzie wiedział czemu masz do niego pretensje ^^

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Cod , Combat Arms, Et, Gunz, Operation 7 i może s4 league jak gunz się znudzi

hmm iRokushou wiesz on chciał żebyśmy podali gry które naszym zdaniem zasługują na uwagę. więc wymieniłem z tych co mi wejdą i działają płynnie jeśli w single to polecam serie Rainbow six, na prawdę dobry taktyczny fps, oraz polecam także America's Army 2 tutaj masz chyba jak najlepiej odwzorowane realia wojny, starczy chwila nieuwagi i padasz jak mucha ;)

Opublikowano

Lenart następny? W pierwszym poście wymienił te gry co podałeś...

Ja na twoim miejscu poczekałbym na premiery, w te lato będzie kilka fajnych shooterów(zapraszam na stronę CD-Action).

Co do gier które wyszły.

Zobacz sobie nowego shootera od People Can Fly(polski zespół), nie pamiętam jak się nazywa, ale na E3 został ogłoszony najlepszym shooterem.

Możesz zobaczyć też Sniper: Ghost Warrior, też od polskiego zespołu(nie pamiętam czy to CD Project czy inny), zapowiada się bardzo fajnie.

PS Co prawda nie są to gry sieciowe, ale multiplayer mają, a na pewno warto się im bliżej przyjrzeć.

Edit:

Zapomniałem oczywiście o jeszcze jednym, a mianowicie APB, bardzo ciekawa gra(sieciówka), setki tysięcy możliwości customizacji bohatera, podział na tzw. policjantów i złodziei, otwarty świat, do tego ciekawa metoda płatności, nie płaci się z góry za cały miesiąc(tak jak jest to np. w WoW'ie), tylko za liczbę godzin spędzonych w grze.

Aha, no i Singularity, zabawa czasem, bardzo ciekawa gra z potencjałem której nie wykorzystał TimeShift. Polecam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja poleciłbym Ci grę Wolfenstein, gierka bardzo ciekawa, ale nie wiem jak to z sniperem, gra posiada mp oraz sp więc możesz śmiało grać oraz Wolfenstein ET, ale napisałeś, że w nią akurat grałeś.

Opublikowano

@Up, no właśnie. Ludzie, gry które wymieniłem mnie nie interesują.

To moze zrob ankiete?...

Fail.

BF BC2 zassam jak znajdę czas, teraz próbuję opanować americas army3 - zobaczymy co wyjdzie. Temat nadal aktualny.

Edit, Rainbow Six Vegas 2 i możliwości snipera również mnie zaciekawiły^^.

@Down, ręce opadają.

Opublikowano

Jeżeli masz mikro(i ogarnięty głos) to polecę Cs'a.

Można pogadać grając z ludźmi.

Niby ciągle chodzi o to samo , ale się nie nudzi.

Opublikowano

QUAKE III ARENA!

Tylko, tylko i jeszcze raz TYLKO ta gra, gra mojego dziecinstwa (:

Pocinalem jak mialem 6 lat :D

Jeśli lubisz napierdzielanki z krwią to Ci polecam grę tą!

Q3A, Point release 1.32(patch) i jedziesz :)

Gwarantuję zadowolenie z gry.

tu 1 filmik jak sie napierdzielają pro goscie :P

I oczywiście muzyka najlepsza (Rammstein) (:

logo_black3.png

Opublikowano

@Up

Może spojrzałbyś na pierwszy post? Wymienił już Parabellum i już go ta gra nie interesuje...

@Bari

Sniper: Ghost Warrior, jak na razie najlepsza gra snajperska, na najwyższym poziomie trudności większość warunków odwzorowanych, takich jakie występują na prawdę(prędkość i kierunek wiatru, prędkość opadania itp.), pociski i ich tor lotu i zachowanie zostały bardzo dobrze odwzorowane. Więcej na CD-Action Site(gdzieś w newsach jest recenzja). Jeżeli tak bardzo chcesz snajperki to to właśnie Ci polecam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tego ghost warriora na pewno ściągnę/może nawet kupię. Ci którzy odpowiadali na temat bez przeczytania samej treści oraz postów innych - wyjść -_-. Trzeba być na prawdę... ułomnym by pisać tak byle co, najpierw czyta się temat czy, wtedy można wywnioskować czy można coś do niego sensownego wnieść, potem czyta się posty innych - gdyż ktoś inny mógł Nas ubiec z tym pomysłem. Nawet szanowny moderator wyżej eh.

Będę reportował każdy post niżej jeśli będzie nie na temat(dasz tytuł który mnie nie interesuje, czego? bo go wymieniłem w temacie).

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...