Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzenie Mi Fps Które Mnie Wciągnie?

BARI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc wpadłem by dać Wam miejsce do popisu, otóż ostatnio nudzą mi się fpsy/tpsy w które jak do tych czas grałem, więc wyruszyłem w głąb internetu(za pomocą przeglądarki :>) w poszukiwaniu nowej.

Waszym zadaniem jest przedstawienie mi shooterów które są według Was godne uwagi, zaraz wymienię w co jak dotąd grałem.

CS 1.6 / Source

Soldat

Battlefield heroes

Cod 2 / 4

Crimecraft

AVA online

Warrock

Combat Arms

Gunz

Op7

Wolf ET

Wolf team

S4 league

Parabellum

Plus jeszcze kilka, niestety nie jestem w stanie spamiętać.

Gra jakiej szukam powinna mieć dobre podłoże do snipera czyli ładnie rozbudowane mapki itd - gra z mapkami w których są jedynie wąskie korytarzyki raczej tu nie pasuje. Bronie które można kupić bez premium.

Wiadomo jeśli to gra typu CS lub Cod nie patrzcie na te punkty. Wystarczy mi kiedy będziecie podawać same tytuły, jeśli gra spełnia moje wymagania obejrzę trochę jak się prezentuje na yt, i ściągnę jeśli mnie zainteresuje. Za pomoc będę wdzięczny, również obdaruję plusem/minusem - zależy kto co sobie życzy.

Temat w pogaduszkach, gdyż jest luźny, poza tym więcej ludzi się tu wypowie.

(Za drugi temat przepraszam, ruter dostał zwiechy). Proszę o wypowiadanie się w jednym temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/165860-doradzenie-mi-fps-ktore-mnie-wciagnie/ .

• Dodaj nową pozycję...