Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Helbreath] Powrót HelbreatH Polska!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 12 latach, nieobecnosci - wraca najwspanialszy server Helbreatha, Helbreath Polska. Najlepszy polski server gry, ktora za zabijanie nie karze, a nagradza! Powiedzial bym, ze najlepszy MMO klon Diablo 2, ale powstal wczesniej niz diablo 2! Gra ktora wyznaczala w swoim czasie standardy w PVP.

Wieczorami gra 100+ osob.

Częste eventy. Krucjata, heldenian, summon eventy.

Drop rate - w normie

rare drop rate - nieco zwiekszony

Exp rate - w normie

To nie jest kolejny lame server, tylko powrot legendy. Jeśli jeszcze nie znasz tej gry, zapraszam w swiat najbardziej brutalnej, nastawionej na zabijanie gry jaka poznalem. Pozdrawia was klan Suppressors Of Chaos.

Jak grac?

Sciagamy wersje na naszego windowsa. Wypakowujemy, Odpalamy lanchera, Jesli sie zatrzymuje przy updatowaniu wylaczamy skan w czasie rzeczywistym w defenderze windowsa w panelu sterowania. Jesli trzeba wlaczamy Dx 7 fix w launcherze. Zakladamy konto, wlaczamy gre i gramy!

Pierwsze co, wrzuci nas na begginer zone, tam jako traveler zabijamy pierwsze stworki - Slimy. I Zdobywamy pierwsze lvle. Potem wybieramy nacje. Aresden - czerwoni lub Elvine - niebiescy. 

Sa to nacje ktore od zarania dziejow obwiniaja sie o sprowadzenie Abaddona oraz jego potworow na nasze ziemie. Wiec walcza ze soba. W walkach zwanych krucjatami.  Krucjaty odbywaja sie w soboty o 7 rano. Nacja ktora wygra ma tansze itemy w shopach przez 7 dni oraz prestiz.

Dochodza do tego guildie ktore zrzeszaja najlepszych graczy i wyznaczaja nowy trend jesli chodzi o rajdy. Rajdy mozna organizowac na silniejsze mobki ktore dropia rzadkie itemy lub na wrogie miasto, zdobywajac punkty Enemy Kill (EK) ktore mozna potem wymieniac na silniejszy ekwipunek, pozwalajacy zabijac z wieksza precyzja.

Strona www - www.helbreath.pl 

film Gildi Temple of Doom, prezentujacy te gre: 

wspomnienia bonkola - 

Gra jest mocno nastawiona na community, nie ma tutaj samotnego expa jesli chce sie cos znaczyc trzeba biegac w party. Trzeba byc czlonkiem guildi ktora to party pomoze stworzyc. 

Mozna stworzyc Maga lub Wojownika, Zerk woja, pfm woja, nie ma wbudowanej klasy, wszystko zalezy od plynnie rozdystrybuowanych punktów doswiadczenia to one wplywaja na nasze umiejetnosci.

Ja np. jestem flam wojem, Biegam z flabergiem i mam 130 Str. 190 dexa dobijam wlasnie do 59 inteligencji i mam 50 vita. To pozwoli mi na posiadanie czaru berserk, ktory czasowo podwaja nasze ataki. 

Pozdrawiam, i mam nadzieje, ze zobaczymy sie na serverze. 

• Aive zmienił(a) tytuł na [Helbreath] Powrót HelbreatH Polska!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...