Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry z eksploracją

Minelife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie poszukuje wszelakiego rodzaju gier z eksploracją, mam na myśli tzw. "Piny" czyli znaczniki na mapie "?" podlega to przede wszystkim rodzajowi eksploracji jaka mnie interesuje

jakie gry z owymi znacznikami spotkaliście?

Grałem w :

Wiedzmin 3 Dziki Gon (CD Projekt RED wielki szacunek, najlepsza produkcja w jaką grałem)

Assassins Creed Odyssey (Tutaj system eksploracji tez jest interesujący, czyli to czego oczekuje, aczkolwiek trochę denerwuje "samoistne" włażenie postaci na budynki itp [shift + w])

Dragon Age: Inkwizycja (Tą produkcje wyłączyłem po 10minutach ze względu na sterowanie.)

Farcry Primal (O to mniej wiecej chodzi, łażenie od ? do ?)

Czekam na wasze podpowiedzi ?

@Edit

w spoilerze dodaje mapke z "Pinami" żeby każdy wiedział ocb ze znacznikami

x2gk9kqTURBXy9mYzEzYTQxMmY1YTAzZWQ1MDUwZDE4N2VkNzc1MDY2Mi5qcGVnkZUCzQMUAMLDgaEwAQ.jpg

Opublikowano

Seria Gothic była moją pasją dzieciństwa, jak chyba wielu graczy ? każda część przemierzona dobre kilkanaście razy.

Dodałem także zdjęcie do pierwszego postu z tą eksploracją która mnie interesuje.

Opublikowano

Wiesz, sprawdź Risena. Dobra gra, chociaż trochę nudna. Pierwsza część może się wydawać trochę niefajna, ale reszta jest fajna. W pierwszej części nie ma polskich głosów, ale są polskie napisy, jeśli oczywiście znajdziesz w internecie. Pierwsza część serii jedyne 35,99 zł na platformie Steam.

W grze tej są mapy, ale czy ze znacznikami, to już nie pamiętam.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam gry z eksploracją
Opublikowano

Również polecam Risena, zakupiłem go na Steam gdy był w przecenie i naprawdę świetne się grało.. może dlatego, że jest bardzo podobne do Gothica. Risen 2 również widziałem,  że bardzo dobry więc myslę, że Ci się spodoba. Są 3 części teraz więc trochę do przejścia będziesz miał ?

Opublikowano

Nie pojawił się tutaj Skyrim. Jeżeli nie grałeś to musisz spróbować. Pozycja obowiązkowa to ogrania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...