Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące edycji serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu interesuje się zabawą z serwerem na plikach Terenzo i natrafiłem na kilka rzeczy, które chciałbym zmienić na swoim serwerze a nie bardzo wiem gdzie, bądź jak je zmienić/znaleźć. Poniżej zamieszczam listę zmian, które chciałbym nauczyć się wprowadzać i edytować. 

1. Drop z rybek/drop z łowienia, np. dodać jakieś przedmioty o danej szansę na wyłowienie/dane itemy o danej szansie na wypadnięcie z rybki,

2. Zmienienie bonusów, które daje nam:

a) poszczególny level konia,

b) przetop dodany do biżuterii,

c) dowodzenie,

3. Jak dodać/edytować swój dungeon na serwerze?

4. Jak dodać swoje pasywki, typu metinologia, bossologia

Pewnie by się jeszcze coś znalazło, ale też nie mam co wypisywać ściany tekstu na jeden raz. Chętnie porozmawiam również z osobą, która zna się na rzeczy i jest w stanie mnie co nieco nauczyć w tym kierunku. 

Pozdrawiam, Kamil.

• Aive zmienił(a) tytuł na Pytania dotyczące edycji serwera
Opublikowano

1. w usr/home/mt2/share/locale/poland bodajże jest plik fish lub fishing i tam ustawiasz szanse na złowienie

2. baza or questy?

3. edytowanie questa na necie masz ich od hu....

4. nwm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 15.05.2019 o 16:06, Kamq napisał:

Witam,

Od jakiegoś czasu interesuje się zabawą z serwerem na plikach Terenzo i natrafiłem na kilka rzeczy, które chciałbym zmienić na swoim serwerze a nie bardzo wiem gdzie, bądź jak je zmienić/znaleźć. Poniżej zamieszczam listę zmian, które chciałbym nauczyć się wprowadzać i edytować. 

1. Drop z rybek/drop z łowienia, np. dodać jakieś przedmioty o danej szansę na wyłowienie/dane itemy o danej szansie na wypadnięcie z rybki,

2. Zmienienie bonusów, które daje nam:

a) poszczególny level konia,

b) przetop dodany do biżuterii,

c) dowodzenie,

3. Jak dodać/edytować swój dungeon na serwerze?

4. Jak dodać swoje pasywki, typu metinologia, bossologia

Pewnie by się jeszcze coś znalazło, ale też nie mam co wypisywać ściany tekstu na jeden raz. Chętnie porozmawiam również z osobą, która zna się na rzeczy i jest w stanie mnie co nieco nauczyć w tym kierunku. 

Pozdrawiam, Kamil.

Youtube.com >> Wyszukaj >> Paszka Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...