Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję autoclickera klawiatury

4748

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na samym wstępie zaznaczę że szukałem odpowiedzi na moje pytanie na forum ale nie znalazłem to czego szukałem, a jest to autoclicker pod moje potrzeby . 

Poszukuje autoclickera na klawiaturę w którym będę mógł ustawić by mi klikało spacje, lecz jeśli było by to takie proste to nie zakładał bym tematu a problemem jest to że większość klikerów jak już jakiś działa (zazwyczaj działa tylko w oknie czatu) to nie mogę włączyć ich kilku na raz ( mam otwarte kilka okien gry mt2 ). Jedyny kliker który spełnia te wymagania jest easy clicker pro lecz nie mogę go uruchomić w trybie zgodności win XP ( mam win 10) przez to również działa tylko na czacie. 

A więc do rzeczy :

-Potrzebuje klikera który będzie działał normalnie w metinie ( dokładnie na serwer xenoxmt2) 

-chcialbym bym mógł go uruchomić kilka jednoczesnie lub ze bym mógł w nim przypisać skróty klawiszowe np. 

Klikam 1 wciska mi raz spacje, klikam 5 wciska mi 5 razy spacje, 

Próbowałem napisać skrypt w autoit oraz autohotkey ale również dział tylko na czacie oraz w notatniku jak sprawdzam czy działa. 

Bardzo proszę o pomoc, spędziłem kilka godzin na szukaniu odpowiedniego klikera oraz instalacji wielu i już robi się to męczące, lecz wiem że na pewno coś jest co spełniło by moje oczekiwania. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję autoclickera klawiatury
Opublikowano

Możesz używać 5 clickerów i na każdym nagrać 1 spacje 2 3 4 5 i w zależności co ci mówi xenox ten guzik sobie wciskasz, co prawda jest to bardziej wymagające niż 1 clicker ale zawsze to jakieś rozwiązanie..

Opublikowano
5 godzin temu, darkshadow00 napisał:

Pobierz sobie tylko ahk, prosto zbindowane guziki na numpadzie 1-5 na odpowiednia ilosc 1-5 spacji, pod 9 wyłączasz skrypt jak już skończysz kopać.

kopaniexenox.ahk

Niestety działa tylko na czacie , próbowałem również w autolt chyba że się da jakoś uruchomić skrypt w trybie zgodności win xp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...