Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH na PL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak m2bob nie dziala to radze szukac pomocy na ich forum, obecnie malo na pla wychodzi bo coraz mniej tam osob gra

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam WH na PL'a
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam. M2bob ruszył po odinstalowaniu antywirusa. wyłączanie go nic nie dawało. problem zniknął jak reką odiał.

drugie pytanie, ciągle wylacza mi klienta, problem z tym jak ustawiam bota czy o co moze chodzic?

Opublikowano

przy samym uruchamianiu, bład wystepuje raz na jakis czas. za którymś razem odpali się i jest ok, także wszystko wporządku juz

EDIT:  od dzisiaj znowu błąd przy samym uruchomieniu zacina metina z błędem "metin2 client bin przestał działać" bład tylko przy włączeniu przez m2boba

Opublikowano
Dnia 5.06.2019 o 20:33, adrian2122 napisał:

przy samym uruchamianiu, bład wystepuje raz na jakis czas. za którymś razem odpali się i jest ok, także wszystko wporządku juz

EDIT:  od dzisiaj znowu błąd przy samym uruchomieniu zacina metina z błędem "metin2 client bin przestał działać" bład tylko przy włączeniu przez m2boba

bo masz słabego kompa i się ścina. To nie wina hacka. Nie raz i mi wywali i po kilka razy ładuje od nowa metina, ale nigdy nie mam takiego czegoś żeby client przestał działać

img_ref1525_01-800x200.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...