Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bungeecord wywala serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w różnych godzinach wywala mi serwer skyblock a o to taki komunikat "The server you were previously on went down, you have been connected to a fallback server." posiadam bungeecorad/lobby/skyblock/rpg który jest w tworzeniu i jak wywali skyblocka to można od razu wbić  proszę o szybką pomoc 

Opublikowano
21 godzin temu, Ekrahb napisał:

Takie pytanie mam, bardzo krótkie.

"jak wywali skyblocka to można od razu wbić" - za bardzo nie ogarniam, na co można wbić, więc wyjaśnij - na co?

No jak wywali skyblock to można od razu na niego wbić ta jakby ktoś wpisywał komende /kickall ale nikt tego nie robi

Opublikowano
2 godziny temu, Ekrahb napisał:

Masz serwer bungee lokalny, czy gdzieś na hostingu?

@edit Ile masz w sumie serwerów?

Serwer posiadam na TitanAxe i posiadam 3 serwer "Lobby/Bungee/Skyblock" i jeszcze 1 serwer kolegi

Opublikowano
7 minut temu, Ekrahb napisał:

To może masz na serwerze jakiś plugin lub skrypt, który wyłącza serwer.

Albo też zasoby nie są odpowiednio przydzielone do serwerów. Cóż, nie mam pojęcia.

A mam pytanie jaki polecasz plugin na dawanie rang na czas posiadam azrank i chciałbym zmienić ten plugin 

Opublikowano

PermissionsEx też ma funkcję dawania rang na określony czas, a raczej tak myślę.

Taka składnia: /pex user <gracz> timed add <permisja> <czas w sekundach> [świat]  - gdzie świat nie jest wymagany

Opublikowano
3 minuty temu, DawidZRT napisał:

Ale ja chciałbym dać range na czas  a nie permisje :P

Ach tak.. Spróbuj więc tak:

/pex user <gracz> group add <ranga> * [czas w sekundach]

Gwiazdka oznacza, że dany gracz ma otrzymać rangę na wszystkich światach, inaczej - na całym serwerze.

Opublikowano
3 godziny temu, Ekrahb napisał:

Ach tak.. Spróbuj więc tak:

/pex user <gracz> group add <ranga> * [czas w sekundach]

Gwiazdka oznacza, że dany gracz ma otrzymać rangę na wszystkich światach, inaczej - na całym serwerze.

A jak sprawdzić na ile mu zostało rangi ?

• Biter. zmienił(a) tytuł na Bungeecord wywala serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...