Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem TS3

Qruitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to mam 64bitowy system Windows 7 Home Premium i przy uruchomieniu ts  (wersja 3.2.5, ale teraz z ciekawości zainstalowałem wersję 3.1.8, która też nie działa) wyskakuje mi błąd (podaje w załączniku) i od razu wyłącza mi całą aplikację. Wiecie co mogę z tym zrobić? Jakby ktoś już miał ten sam problem, to za podlinkowanie tematu baardzo podziękuje. W miarę pilne, więc jakby ktoś tu szybko do mnie wpadł i mi pomógł to bym był bardzo wdzięczny. :D

ps. Instalowałem też wersję 32 bitową - również nie działa.

59913064_643934689402990_643852396950192128_n.png

Edit: Wersja 3.0.0 64bitowa zadziałała, nie wiem czy to jakoś pomoże w tym, ale chyba warto dodać.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z uruchomieniem TS3
  • 10 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 10.05.2019 o 19:36, Qruitz napisał:

Edit: Wersja 3.0.0 64bitowa zadziałała, nie wiem czy to jakoś pomoże w tym, ale chyba warto dodać.

To jest zależne od systemu, być może instalowałeś ciągle 64 bitówke, a system masz 32 bitowy.

Dnia 6.04.2020 o 19:17, FireLegendsPL napisał:

ta wersja 3.0.0 nie jest chyba taka zła co? xd

Zła nie jest, ale są exploity pod tę wersję, dlatego zawsze zaleca się od razu aktualizowanie klienta do najnowszej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...