Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Samia S2

proudofblack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samia S2

Hej, cześć, siemano wam wszystkim. Chcę dziś wam zaprezentować moje filmy z prywatnego serwera samia s2.  Filmy pokazują jak wygląda obecna sytuacja na serwerze.

Chcę was poprosić o pomoc, mianowicie co można w filmach poprawić, zmienić aby lepiej się to oglądało.

Trzymajcie się i miłego dzionka ;)

Linki do obecnych filmów z Sami s2

1.

• Aive zmienił(a) tytuł na [VM] Samia S2
Opublikowano
16 godzin temu, Molirol napisał:

Jak to jest możliwe że grasz na SAMII S2 jak S2 został już połączony z S1? xD

Słuszna uwaga, wezmę to pod uwagę, dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze nie są to za ciekawe filmy. W pierwszym odcinku pokazujesz nawet jak expisz w dolinie orków XD Nie odbieraj tego jako jakiś hejt ( nie chce ci pocisnąć nic z tych rzeczy ). Chodzi mi po prostu o to że każdy na samii doskonale zna te pierwsze misje. Zawsze gdy ktoś nowy zaczyna seryjke na samii i pokazuje jak zabija 5 dzikich psów w m1 to ch*j mnie strzela. To jest po prostu nudne i oklepane. Podbij sobie lvl do jakiegoś 200, zrób te śmieszne łatwe misje i wepchaj to wszystko do jednego odcinka. Potem pokaż jak kujesz sobie eq hexa albo jakies misje z figurki. Wtedy będzie się git oglądało

759081466790725720585.png

Opublikowano
54 minuty temu, ʌǝуz napisał:

Szczerze nie są to za ciekawe filmy. W pierwszym odcinku pokazujesz nawet jak expisz w dolinie orków XD Nie odbieraj tego jako jakiś hejt ( nie chce ci pocisnąć nic z tych rzeczy ). Chodzi mi po prostu o to że każdy na samii doskonale zna te pierwsze misje. Zawsze gdy ktoś nowy zaczyna seryjke na samii i pokazuje jak zabija 5 dzikich psów w m1 to ch*j mnie strzela. To jest po prostu nudne i oklepane. Podbij sobie lvl do jakiegoś 200, zrób te śmieszne łatwe misje i wepchaj to wszystko do jednego odcinka. Potem pokaż jak kujesz sobie eq hexa albo jakies misje z figurki. Wtedy będzie się git oglądało

Okej, dzięki za radę, zastosuję, myślałem właśnie aby zrobić misje i tylko pokazać jak je oddaje do 200lvl i wtedy coś z pvp pocisnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...