Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz - warto zaczynać?

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam pytanie, a mianowicie czy opłaca się zaczynać grać w rappelz? Grałem w tą grę bardzo dawno temu i miło ją wspominam więc chciałbym wrócić do niej lecz słyszałem że praktycznie nikt tam nie gra. 
Łatwo znaleźc jakieś party na jakieś instancje? Czy raczej jest tam mało ludzi że cięzko kogokolwiek ogarnąć? Jeżeli grają tam ludzie to którym serverze można spotkać najwięcej graczy? 
Dzięki wielkie za każdą pomoc.

• Aive zmienił(a) tytuł na Rappelz - warto zaczynać?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze powiem, że o tej grze przestało się mówić już dawno temu. Podejrzewam, że spotkał ją podobny los do Last Chaos - jeśli ktoś gra, to tylko dlatego, że szkoda mu gotówki i czasu, który spędził w tej grze. Tej drugiej gry jest mi nawet szkoda, bo spędziłem w niej sporo czasu w przeciwieństwie do Rappelz, kiedy byłem młodszy.

Opublikowano

Gierka super.. Jedna z lepszych w jakie grałem. Próbowali ją ratować licznymi eventami, ale sie nie udało.

Czemu upadła? Cholera wie.

A czy warto zaczynać? Poszukaj priva, pobaw się, bo aktualnie Rappelz oficjalny umarł.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...