Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Hostuje serwer na enderchest i mam taki problem, jak minie minuta albo 15 sekund od wejścia na serwer to po prostu mi go wywala, Czym jest tego przyczyna?

Mam silnik spigot i jak mam to naprawić?

Pozdrawiam, 1mvghost

Opublikowano
2 godziny temu, AlexsanderARG napisał:

@1mvghost

Jest coś w konsoli? W sensie jakieś błędy? Podeślij cały log od włączenia serwera aż do tego jak się wyłączy sam.

Wywala mi serwer ze nie widzi pilku start.sh :P

Opublikowano

@1mvghost próbowałeś reinstalować cały serwer lub startować z innego silnika? Wyślij też logi całego startu.

Napisz też do supportu bo to niekoniecznie musi być problem z serwerem tylko maszyną.

Opublikowano
1 minutę temu, ninja12412 napisał:

@1mvghost próbowałeś reinstalować cały serwer lub startować z innego silnika? Wyślij też logi całego startu.

Napisz też do supportu bo to niekoniecznie musi być problem z serwerem tylko maszyną.

sprobuje :P ale skontaktować się z supportem.

a to logi:

4 minuty temu, 1mvghost napisał:

sprobuje :P ale skontaktować się z supportem.

Tez sprobuje ale przeinstaluje silnik na bukkita, Sprobuje tez przetestować czy to wina pluginow :P

Dziękuję. Nie musiałem pokazywać logow ani kontaktować się z supportem. Tylko przeinstalowałem i działa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...