Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY ZIOMECZKI!!!! 9 letni gracz wowa na woltk!!!:(

Xinef666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy moi, na wstepie chce zaznaczyc, ze wolalbym jaknajtansze rozwiazanie na obecna chwile posiadam 220zl, ale z glowa:)

Przez Lata grralem na sunwellu od TBC az po dzis angrathar, ale chcialbym skosztowac innej gry bardziej realistycznej:/ a jesli chodzi o nick to tak na pamiatke xinefa i pusiego ze starego sunka:)

Wiem, ze troche sie posmiejecie, z tego co napisze, ale to prawda niestety i prosilbym o pomoc oto moj obecny sprzet:

https://www.emag.pl/plyta-glowna-asus-m2n-e-sli-m2n-e-sli/pd/E1P7MBBBM/ taka mam plyte glowna 2

2gb ram ddr2 w 2 kosciach po 1gb, AMD athlon 64x2 dual core 5,6k 2,91hz

karta graficzna ojej … ATI radeon 3470 HD po tym jak kiedys wysiadla mi geforce 8800GT

Co jeszcze moge dodac hm, mam chipset nividia, no i szukajac jakiegos ramu na alegro wiele aukcji 99% posiada wzmianke nie dziala z chipsetem nividia czyli lipa? chcialem kupic 8gb ram, kupic jakas grafe, jakos taniej zeby moc w koncu pograc w gry typu Path of Exile, zasilacz mam jakis powiem wam zmontowany z jakiegos starocia 350V i to jeszcze wiatrak w nim nie dzialal to zrobilem samorobke sredni na wylot i duzy wiatrak na dol i to na usb skrecilem…

Takze tak to u mnie wyglada, jesli znalazla by sie osoba tak uprzejma wyjasniajac mi co powinienym zmienic i gdzie i jakie kupic i najlepiej tlumaczac dlaczego bylbym niezmiernie wdzieczny!!! Naprawde ziomeczki nie mam za duzo kasy docenie wasza pomoc naprawde mocno mama nadzieje, ze ktos mi pomoze z was

Jesli chodzi o ram i grafe zglupialem i tez nie ogarniam o co kaman z zasilaczami, czy udzwignie ten staroc samorobka to co bym dokupil czy nie? czy sie spali i babki strzelil uj:/… no nie wiem

Patrzylem na ramy ostatnio i jak juz pisalem zglupialem niby mam 4 wejscia na ramy ale czy beda pasowaly? czy 2 x 4gb czy jednak 4x 2gb bo wyjdzie lepiej taniej ? patrzylem na rozne taktowania i nie tylko duzo czasu na to zuzylem, ale nie mam do niczego pewnosci koniec koncow. Duzo ramow jest tylko pod ( do ) AMD chipsetow a ja mam nividia ceny sa kosmiczne jesli nie chodzi o te nie do AMD.

Kurcze naprawde was prosze o linki do aukcji alegro co moglbym zakupic, wyjasnienie i konkrety, licze na was, zalezy mi na 8gb ram jakiejs lepszej grafie no i pytanie co z tym zasilaczem? Jestem Typem wojownika i mam nadzieje ze da rade cos wskorac pomozcie moi drodzy! Ładnie was Prosze:)!

Chcialbym sie trzymac tej kwoty, jednak rozsadne rozwiazania wymagac moga wiekszej kwoty i chialbym je poznac, ale wiecej niz 290zl to ja nie wskoram, wiec prosilbym o wyrozumiałość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...