Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak reakcji monitora

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze swoim pc włączając go uruchamia się normalnie nie wydaję ze siebie innych odgłosów oprócz cichego uruchomienia

i podświelenia gtx 1060 na zielono monitor jest nowy ale przestał wyświetlać obraz piszę no signal detected po ponownym podpięciu hdmi komunikat pojawia się jeszcze raz

dodam też że przycisk zasilania nie działa  ale tylko przy wyłączaniu wyciągałem zworkę cbos też nic nie pomogło

wcześniej miałem identyczny problem z tym komputerem i znajomy informatyk wziął śmieszne 30zł działał normalnie niestety nie podpytałem się

go o co chodzi i na razię nie moge go nigdzie zawieźć jeżeli ktośby miał jakieś pomysły albo rady to bardzo chcętnie przyjmę pomoc :)

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Aleś dużo się opisał i praktycznie nic nie napisał o  możliwej usterce.   

Po prostu nie startuje płyta główna, szukaj problemu w montażu części albo uszkodzeniu np RAM, dysk, uszkodzenie samej płyty czy nawet grafiki. 

Zresetuj bios zworką na płycie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No to wszszystko z objawów jakie występują niestety :/

a dodam że klawiatura też się nie podświetla bios już resetowałem

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...