Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty problem z with lore

Mironiczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mały problem z skryptem a dokładnie z formułką zawierającą opis przedmiotu:

open chest with 5 rows named "&1&lEfekty" to player
            wait 2 tick

-           format slot 0 of player with 1 of gray glass pane named "&8-" with lore "&8» &cPuste Pole!" to be unstealable
*           format slot 1 of player with 1 of blue glass pane named "&8-"  to be unstealable
*            format slot 2 of player with 1 of blue glass pane named "&8-"  to be unstealable

linijka  z - nie działa i na serwerze wywala mi że jest to niezrozumiała komenda

natomiast kiedy usuwam formułkę: <with lore "&8» &cPuste Pole!"> tak jak w linijkach z * to serwer nie widzi żadnych problemów i skrypt działa.

Dograłem plugin TuSKe ale nic nie zmieniło.

Aktualne Pluginy do obsługi skryptów i rozszerzenia:

Skript 

WildSkript

SkQuerry

TuSKe

Dzięki za pomoc.

Opublikowano
format slot 0 of player with dragon head named "1 linijka" with lore "2 linijka" and "3 linijka" to run [make player execute command ""]

Powyżej masz kod, którego używam, wymagane SkQuery.

Skoro twoje nie działa to sądzę, że chodzi o końcówkę "to be unstealable" lub nazwę przedmiotu także sprawdź, :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...