Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duże zużycie ramu serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem sobie serwerek do grania 4fun z kolegą. Problem polega na tym, że przy 2 graczach mamy ok 1400 Mb zużycia ramu a serwer ma 1000mb. Serwer nie ma pluginow jest jakaś opcja żeby poprawic performance serwera?

Opublikowano
Przed chwilą, Ekrahb napisał:

Albo coś z silnikiem, albo z maszyną. Napisz do supportu, powinni Ci wyjaśnić, przecież to oni są odpowiedzialni, żeby dać Ci stabilny serwer po zawarciu "hostingowej umowy".

Po napisaniu do nich odpowiedzieli mi, że kupiłem tyle ramu ile wybrałem i oni nic z tym nie zrobią...

Opublikowano
2 minuty temu, Aureate napisał:

Po napisaniu do nich odpowiedzieli mi, że kupiłem tyle ramu ile wybrałem i oni nic z tym nie zrobią...

To fajny support. Oprócz tego, że muszą dać Ci stabilny serwer, to jeszcze bez żadnych błędów. Napisz do nich o rozwinięcie tematu o silniku. Być może ten silnik jest jakiś nie teges.

@edit, @up2, niestabilność, w sumie rozwiązane

Opublikowano
Przed chwilą, sk8erace1 napisał:

@Aureate

Dobrze Ci napisali, ponieważ wywiązali się z umowy dając Ci to co kupiłeś. Pretensje możesz mieć jedynie do nich za to, że nie raczyli Ci wyjaśnić, że jest to wersja niestabilna. 

Nie napisałem że nie mieli racji :D

• Biter. zmienił(a) tytuł na Duże zużycie ramu serwera
Opublikowano

@OsitoOfficial ale on kupił serwer, nie VPS.. jeśli serwer ma np. 1024mb ramu to jeśli chce więcej to musi kupić inny serwer który ma więcej ramu :) wątpię, żeby jakiś hosting był w stanie zmienić ram na danym serwerze... Wiem, że są tego typu oferty ale nie każdy hosting to preferuje :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...