Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer survival

XenoX_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, (mam w planach) do zaoferowania dla was czysty serwer survival jak za starych czasów minecraft. 

Serwer ten nie posiadałby gildii. 

Jedyne podstawowe dostępne komendy dla gracza to 

/tpa, tpaccept, tpdeny

Tak aby był to czysty survival :) 

Jedynie ranga VIP posiadalaby więcej komend ale bez /kit vipa tak aby wszyscy mieli równe szanse co do itemków. 

Piszę w czasie przyszłym ponieważ ten serwer mam w planach, który tak naprawdę mógłby powstać na dniach. 

Jedynie co jest mi potrzebne to wy, gracze abyśmy tworzyli fajną społeczność. 

Również bardzo chętnie widziałbym You Tuber'ów, dla nich też byłaby przewidziana nagroda :D

Serwer ten raczej byłby bardziej coś w stylu prywatnym (White-listę) tak aby mogli grac tylko zaufani :D

Jeżeli jesteście chętni na pogranie na takim serwerze to piszcie w komentarzu nicki.

Natomiast osoby które są bardziej zainteresowane proszę o kontakt na adres e-mail [email protected] 

W emailu napiszcie: 

1.Wiek

2.Czy nagrywacie na Yt (czy moglibyście nagrać reklamę, może jakaś serię z serwera)

3.Nick

4.Dlaczego byście chcieli zagrać? 

Przypominam że serwer nie posiadałby gildii!! Coś innego. 

Zapraszam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że odbierzecie to pozytywnie i dacie chociaż szansę. 

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Może z tą White-listę to rzeczywiście nie jest dobry pomysł, ale chciałbym zrobić ten serwer z garstką kolegów oraz graczami

A jutro zrobię bardziej profesjonalna reklamę może to będzie pomysł 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...