Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik/skrypter na serwer RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję doświadczonego technika na serwer minecraft RPG.

Serwer ma domenę, są już mapy. Brakuję tylko skryptów oraz skonfigurowania pluginów.

Za dobrze wykonaną pracę na naszym serwerze przewidzanie jest wynagrodzenie.

Kontakt:

-Discord: SajmoN#0797, Fejzu#9994

-Pod tematem

-W wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jakie masz wymagania od technika?

Chodzi mi np. o wiek, doświadczenie itp.

Opublikowano

Nie polecam ich właściciel ma 10 lat (jak nie mniej) pieniędzy nie mają ten Sajmon może ogarnia

Ale ten serwer upadnie po tygodniu od startu nie polecam się angażować w sprawy tego serwera

Zapytasz właściciela o cokolwiek odpowie ci (kurwa, rób to)

Albo jak zapytałem ile utrzyma się to ten mi powiedział że ma w huj kasy

Wywnioskowałem to wszystko ze spędzenia 6 godzin na serwerze dlatego nie polecam tego serwera ani współpracy z tymi (Dziećmi)

Opublikowano

Haziorku haziorku, po czym to wywnioskowałeś? Może i nasz właściciel ma nie dziesięć, lecz trzynaście lat ale jest bardzo aktywny, fejzu(nasz właściciel) potrafi wydać po 100 zł. tygodniowo na serwer, reklamę czy też pluginy. Co do twojej trzeciej linijki to nie odezwałeś się słowem na discordzie, więc może sam jesteś dzieckiem. Budowałeś jedno drzewo przez 30 minut na naszym serwerze jako budowniczy, co dobry budowniczy robi w 5 minut. Nie spędziłeś tam 1/4 doby, może z 2-3 godzinki i sobie poszedłeś. 

Pozdrawiam :)

6 godzin temu, KaPeGie napisał:

Jakie masz wymagania od technika?

Chodzi mi np. o wiek, doświadczenie itp.

Wiek powyżej 15 lat oraz w miare dobra aktywność, chciałbym żeby technik umiał skonfigurować plugin np. MythicMobs, i dodać jakieś pluginy od siebie i uważa że się przydadzą.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...