Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Zasięg ataku w League of Legends

Ephrio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile to razy zdarzyło nam się podejść za blisko podczas gry w League of Legends bo źle oceniliśmy zasięg ataku naszej postaci. A niektórzy skutecznie atakują, mimo że nie zawsze klikają na celu. Jak to jest możliwe?

Zasubskrybuj mnie na YouTube: https://www.youtube.com/Ephrio

Opublikowano

Całkiem fajnie opowiedziane jak dla początkujących. Odnośnie klikania kółka mogłeś rozszerzyć poradnik również do takich rzeczy jak DO CZEGO TO JEST NAJCZĘŚCIEJ STOSOWANE i od razu wyjaśnić czym jest kiting, wtedy, każda osoba która chapnęła by garstki informacji podstawowej, mogła też wtajemniczyć się w kiting.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
23 godziny temu, xOstateczny napisał:

Całkiem fajnie opowiedziane jak dla początkujących. Odnośnie klikania kółka mogłeś rozszerzyć poradnik również do takich rzeczy jak DO CZEGO TO JEST NAJCZĘŚCIEJ STOSOWANE i od razu wyjaśnić czym jest kiting, wtedy, każda osoba która chapnęła by garstki informacji podstawowej, mogła też wtajemniczyć się w kiting.

Tego materiału już nie wyedytuję (przynajmniej na YouTube), więc brzmi jak pomysł na dodatkowy film. Dzięki za opinię!

20 godzin temu, Revayerq napisał:

A taki magiczny klawisz ,,C''?

W mojej opinii wada jest taka, że trzeba go przytrzymywać zamiast po prostu wcisnąć - jak [A] (oczywiście w domyślnej konfiguracji).

Zasubskrybuj mnie na YouTube: https://www.youtube.com/Ephrio

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na [Video] Zasięg ataku w League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...