Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000 pingu pomimo dobrego internetu

Mateusz Wysoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to szukaj problemu a nie pisz ile masz zamieszczając zdjęcie którego nie widać!   Zdjęcie dodaj jako WYBIERZ PLIKI albo wrzuć na post . 

Może przynajmniej podał byś jakie masz łącze. 

Sprawdzaj router, połączenie, kable , sprzęt w kompie to przecież w twojej gestii najpierw zrobić.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przepraszam, nie wiem czemu się tekst nie wstawił. Wydaje mi się, że wsyzstkie sterowniki pobrane, ponieważ sprawdzałem prze chwilą. Nie jestem podłączony na kablu, gram na wi-fi, a kompa dostałem kilka dni temu i wszystko pierwszego i drugiego dnia było ok.

Opublikowano

Jaki internet !?    

Podłącz kablem i sprawdź , zwykle problemem jest wifi albo naprawdę denne łącze. 

Opublikowano

Jedyne co mogę zrobić to podłączyć kabel do wzmacniacza sygnału, lecz to dużo nie daje. Nie mam połączenia telewizyjnego (czy jakiegoś tam), a router jest w innym pokoju.

a internet NetOnSky.pl taki nasz miejscowy chyba tylko w naszej miejscowości. Down: 10mb/s  Up: 1mb/s.

Opublikowano

Czyli prościej masz raczej słaby  internet, jeśli działa tak na każdym sprzęcie w domu  rozwiązuj problem dzwoniąc do ISP . 

Opublikowano

To szukaj problemu w systemie ( wirusy czy inne śmieci  )  albo w połączeniu przez wifi.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...