Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Margonem exp/e2/dzienne/szukanie herosów

Paderur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema posiadamy wiele botów. Od e2 po dzienne!. Wszystkie informacje dostępne na naszym discordzie na którego serdecznie zapraszam ;]:

https://discord.gg/k8M5czB

Wiele zadowolonych osób, częste aktualizacje! 

Tutaj Bot do dziennych:

Posiada on wiele funkcji widocznych na zdjęciu. !

Spoiler

EIi8oQt.png

Bot do szukania herosów!

Posiadamy już w ofercie 7 herosów do szukania - są one dodawane na bieżąco.

Bot na EXP:

Bije on moby, odpisuje na popularne zwroty, wylogowuje się kiedy MG się obok nas pojawi.

Bot na E2:

Wylogowuje się po ubiciu na inny świat. Można mu ustawić auto odpisywanie. W trakcie tworzenia jest auto tworzenie drużyny z klanu i przyjaciół.

• Aive zmienił(a) tytuł na Bot do Questow dziennych
  • Aive zmienił(a) tytuł na Boty Margonem exp/e2/dzienne/szukanie herosów
Opublikowano

Nie wiem jak on to zrobił, ale to jest o wiele lepsze od menogramu.. Po pierwsze cena niższa, po drugie licencja jest na stałe. Testowałem wersje demo i zdecydowałem się na zakup :D Polecam wszystkim bo bot serio jest jakiś 2 razy lepszy i bardziej zautomatyzowany od menogramu :p

Opublikowano

Nie polecam. Licencje lifetime (w dodatku tak tanie) na starcie nie wróżą niczego dobrego. Kojarzy mi się to z kupowaniem admina/moderatora na serwerach - czyli z brakiem profesjonalizmu. Albo licencje zostaną skrócone wszystkim którzy kupili, jak już się rozreklamuje. Albo konta zostaną ogołocone. W dodatku robi sobie bad PR wśród innych twórców botów (instant banowaniem na kanale dc, słabiutko. Myślisz, że nie potrafimy zmienić IP i wrócić na ten twój pseudo kanał?) co mu się odbije kiedyś czkawką. ;)

Twórcy bota mam tylko do napisania, że daleko nie zajdzie przez te swoje śmieszne zagrywki z banami, które nic nie dadzą i bezpodstawnym oczernianiem nas w prywatnych wiadomościach do innych graczy (Zgaduje że wiesz o czym mówię: test.php). A wystarczyło być miłym.

A tych których nie stać lub nie są przekonani plBotem aka menogram polecam korzystać z czegoś gdzie możesz sprawdzić kod na własną rękę, zamiast ufać randomom.

bot na e2: https://youtu.be/pSLQyJAtlsM - na filmiku macie pokazane co i jak. Też wklejacie do małpki.

bot na exp też łatwo znaleźć, ale to już zostawie wam. :)

Opublikowano
5 minut temu, Zoobaczymy napisał:

Nie polecam. Licencje lifetime (w dodatku tak tanie) na starcie nie wróżą niczego dobrego. Kojarzy mi się to z kupowaniem admina/moderatora na serwerach - czyli z brakiem profesjonalizmu. Albo licencje zostaną skrócone wszystkim którzy kupili, jak już się rozreklamuje. Albo konta zostaną ogołocone. W dodatku robi sobie bad PR wśród innych twórców botów (instant banowaniem na kanale dc, słabiutko. Myślisz, że nie potrafimy zmienić IP i wrócić na ten twój pseudo kanał?) co mu się odbije kiedyś czkawką. ;)

Twórcy bota mam tylko do napisania, że daleko nie zajdzie przez te swoje śmieszne zagrywki z banami, które nic nie dadzą i bezpodstawnym oczernianiem nas w prywatnych wiadomościach do innych graczy (Zgaduje że wiesz o czym mówię: test.php). A wystarczyło być miłym.

A tych których nie stać lub nie są przekonani plBotem aka menogram polecam korzystać z czegoś gdzie możesz sprawdzić kod na własną rękę, zamiast ufać randomom.

bot na e2: https://youtu.be/pSLQyJAtlsM - na filmiku macie pokazane co i jak. Też wklejacie do małpki.

bot na exp też łatwo znaleźć, ale to już zostawie wam. :)

Cóż. Zacząłem Was banować, bo moj moderator dostał u Was bana z powodem "konkurencja" wczoraj wieczorem. Wiec ja Was rano zbanowalem. Dodatkowo śmieszne są Twoje opinie o tym że nie wróży to nic dobrego. "Gdzie można sprawdzić kod na własną rękę" - z tego co wiem menogram tez jest obfuscowany. Także ze swoimi smiesznymi podejrzeniami na temat licencjo.idz się wypłakać na plbota.

Opublikowano

Owszem menogram jest obfuscatowany ale my nie jesteśmy nowi na rynku. Działamy z powodzeniem od dłuższego czasu i jesteśmy zaufani wsród graczy. Co do bana na naszym kanale, to owszem, dostał bana. Ale był to ban odwetowy. Skoro my mamy bana u was to nie widze powodu byscie wy nie mieli u nas.

@down: Może być to do wypromowania się, może być to do innych celów, o których napisałem w piewrszym poście. Są to chyba obawy każdego użytkownika. Co do reszty moich zastrzeżeń i uwag to pozostają nie zmienne. Były bezcelowe bany rozpoczęte twoją inicjatywą oraz próba oczerniania nas na pw. Dlatego odbije Ci się to czkawką.

A no i oczywiscie promowanie się multikontami już przemilczę. Taki @kapi4x nie wygląda na randomowego użytkownika mpcforum tylko albo multim, albo twoim znajomym

"Nie wiem jak on to zrobił, ale to jest o wiele lepsze od menogramu." są to kłamstwa względem użytkowników przeglądających forum (na ten moment nie macie nawet połowy funkcji, które mamy my) i nieczysta zagrywka względem nas - czego nie lubimy.

Opublikowano
Przed chwilą, Zoobaczymy napisał:

Owszem menogram jest obfuscatowany ale my nie jesteśmy nowi na rynku. Działamy z powodzeniem od dłuższego czasu i jesteśmy zaufani wsród graczy. Co do bana na naszym kanale, to owszem, dostał bana. Ale był to ban odwetowy. Skoro my mamy bana u was to nie widze powodu byscie wy nie mieli u nas.

O to chodzi. To nie jest jakaś walka, jesteśmy nowi i chcemy się wybić. Prostym jest ze nie damy kodu bo zaraz ktos usunalby licencje i zaczal udostepniac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...