Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z myszką w Fortnite

Loczko XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jestem jeszcze nowy i nie obeznany na tym forum zatem proszę o pomoc i wyrozumiałość :7_sweat_smile:. Jakieś 4 miesiące temu podczas gry w Fortnite zaczął mi zwalniać ekran coś jakby myszka z 1200DPI przeskoczyła na co najmniej 400DPI tylko wtedy to ustało aż do teraz .Problemy te nie zaczęły się od początku mojej gry w fortnite . Dokładniej wygląda  to tak , że w wykonuje szybki ruch myszką a  ekran zwalnia do takiego stopnia że żeby się obrucić muszę przejechać myszką z 5 razy po podkładce . Nie występuje to ciągle tylko prawie że losowo najczęściej podczas szybkich ruchów myszką . 

Instalowałem jeszcze raz grę ,windowsa wyłączyłem akceleracje myszy i synchronizację pionową wszędzie gdzie się da. Ping mam dobry .Komputer jest ok bo wcześniej wszystko działało 

Jest to jakiś celeron 2 rdzenie 3.1ghz,8gb ramu , karta zotac gt 1030 2gb , dysk toshiba hdd 1tb , zasilacz gembird 400w i płyta Asrock H310M-HDV micro ATX mysz Genesis Krypton 500

Bardzo proszę o pomoc i nie jest to wina aktualizacji fortnite bo instalacja nowej też nic nie dała.

Pls o pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...