Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt 300+ RP

Danias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, nie miałby ktoś poratować skryptem dla 300+ RP? Najważniejsze, żeby działało i expiło :D 

Opublikowano
2 godziny temu, Phyriusek napisał:

Jaki ots ? Coś może się znajdzie :) 

obecnie gunzodus

Opublikowano
15 godzin temu, Phyriusek napisał:

Będzie pasować Ci skrypt na Ghastly Dragony na Zao ? 

pewnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 20.04.2019 o 13:55, Phyriusek napisał:

Prosze :) Odpalasz w farmine depo

Ghastly Dragon Zao.rar

bardzo szybko zbiera, fajnie bije dobrze biega to plusy
a z minusów, zacina się czasem przy zbieraniu platynek z ciała, bloczy ghastly jak knight(chociaż to nie jest dla mnie duży problem), słabo sobie radzi z przebieganiem brimstoneów(mógłby walić mas sany trochę bardziej) ,  jak zmieiłem ammo z crystalline arrowów na prismatici to i tak kupował 100 crystalline które wkładał do eq, prismatici do plecaka, ręcznie zminiłem i wywalilem crystalline ale nie zakładał prismaticów na respie jak skończył poprzednie. Targeting z Draken Abomination i Undead Dragami więc widać że nie robiony pod tę miejscówkę ale to w niczym nie przeszkadza, chyba że właśnie te brimstone bugi dałoby się jakoś ulepszyć

Zastanawiałem i ciągle zastanawiam się nad kupnem paru twoich skryptów, więc wołaj jak poprawisz ;)
Jak coś jeszcze znajdę to dam znać
masz coś może na walle na drakeny dla rp'ka z mas sanami i diamond arrowami?

Opublikowano

To tak co do crysyalline gdy zmieniasz w config na bolty musisz również zmienić w support i wejsc w condition manager z tego co pamiętam i tam ustawic zakladanie boltow bądź assassin starow. By uciekał od gh musisz ustawić w targeting distance,tam gdzie jest follow zmieniasz. Mas sany moge zmienic podrzuce skrypt lua jak bede w domu. 

Na walle dla rp nie mam. Co do diamond arrow. Wbijesz latwo na nich skulla chyba ze bedzie zmieniac na crystalline jak widzi czlowieka. Mam tylko taki działający na aurera global bo tam sie nie konczy amunicja. Na walle oczywiście moge zrobić jesli jestes zainteresowany kupnem. Zamiennik będzie dobry na wote bossy tam gdzie zabija sie bossy do koncowej misji wote. Sa tam Drakeny,ghastly dragi i undead dragi pozdro 

Opublikowano

NIe ma znaczenia skull, przynajmniej na wallach na gunzodusie, ile byś chciał za taki skrypt?

A co do uciekania przed ghastly to myślę że to by jednak wymagało jakiś special areas, żeby nie nalurował wszystkiego co się da

• Aive zmienił(a) tytuł na Skrypt 300+ RP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...