Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC Odyssey - pytania o rozwój

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem zapytać, jak dobrze rozwijać postać by szybko składać każdego przeciwnika w grze Assassins creed odysey?

Jak rozdawać poprawnie punkty i jakie eq nosić? Bo aktualnie staty mam rozdane w kazdym drzewku po 2 pkt i nie mam żadnych bonusów dodanych do ekwipunku, więc dajcie znac jakie grawerunki najbardziej sie sprawdzaja w walce z najemnikami i bossami?

Ogolnie caly hajs i wszystko laduje w rozwoj statku.. Podeslijcie mi swoje propozycje.

#edit

Jesli w zlym dziale umiescilem ten temat, to prosze jakiegos moda o przemieszczenie, gdyz wydaje mi sie ze ten dzial jest na to odpowiedni.  przeniesione

• Aive zmienił(a) tytuł na AC Odyssey - pytania o rozwój
Opublikowano

Zależy jaki efekt chcesz osiągnąć, czy być maszynką do zabijania, czy przy okazji jeszcze radzić sobie z większymi grupami bez konieczności uciekania, bo jest kilka możliwości.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Pewnie nie ma uniwersalnej takiej opcji? Ale bardziej do rozkładania pojedynczych przeciwników niż grup. Chociaż to i to by się zdało :P

Opublikowano

No to broń z krótką animacją miecz/sztylety i do tego:

- Bull Rush - tym zaczynasz walkę

- Shield Breaker - jeśli przeciwnik ma tarczę

- Hero Strike - to w czasie jak pierwsza umiejętność ma cooldown

- Ring of Chaos - to do odejścia jak jest zbyt wielu przeciwnikó (ew. Battlecry of Ares)

A na łuk:

= Devastating Shot - do walki na odległość

- Spread Shot - do walki na mniejszej odległości

- Multi-shot to jest dobre na crow control

Z pasywek: to weapons master i archery maste są spoko. Ew. gear master dla pancerza.

Generalnie kwestia prób i błędów, no i raczej gra wymusza dobijanie poziomów, bo inaczej przeciwnicy się stają irytująco trudni.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No dobra, wygląda to nieco lepiej... A teraz zostało mi ponad 15 pkt do rozdania to w co ładować?

Opublikowano

Ja to polecam ładować w zatrucie, skrytobójstwo, ogień i w byka. W ten sposób łatwo jest powalić wrogów z tarczą.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...