Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, razem z przyjacielem poszukujemy sponsora, który jest chętny podjąć współpracę z projektem na lata, nie na 2 tygodnie..

Jeżeli chodzi o projekt, jest to typ serwera hard/medium, robimy serwer od zera, systemy są pisane autorsko, technik siedzi tygodniami i nocami, aby gracze docenili nasz pot i krew wylaną w serwer. Chcemy odwzorować najlepsze lata metina gdzie ta społeczność była, grała i miała z tego przyjemność, a nie myślała o tym, że tracą czas na grę, która kiedyś miała jakiekolwiek znaczenie. Nie prawda, każda ciężka praca ma znaczenie, ale tylko nieliczni są w stanie docenić. Mamy strasznie dużo pomysłów na rozwój projektu, nie będzie to kotlet na plikach, które są w rotacji internetowej gdzie co drugi projekt jest na nich robiony, mamy własne odbugowane w pełni pliki, na to aby gracze byli zadowoleni z prowadzenia, oraz rzeczy, które właśnie u nas się znajdą. Podchodzimy do projektu z zimną głową, profesjonalizmem, doświadczeniem w prowadzeniu, oraz przygotowaniu. Jeżeli chodzi o to na jakim stopniu jest ukończony serwer? Serwer jest gotowy na beta testy, nie jestem w stanie przybliżyć zakresu w procentach...

Poszukujemy osoby, która na prawdę chcę podjąć współpracę, która za przeproszeniem nie wali w chuja z rzeczami, które mają duże znaczenie w projekcie, etc. Jeżeli chodzi o umowę, jesteśmy w stanie podpisać elektronicznie, bądź podczas spotkania. Osoby, która zapewni projektowi, maszyny pod beta testy, start serwera, stronę, forum, grafikę, oraz najważniejsze reklamę !

Jeżeli jakakolwiek osoba zainteresuje się tematem, zapraszam do kontaktu przez wiadomość prywatną tutaj na forum jestem dostępny 24/7. Więcej informacji, jesteśmy w stanie powiedzieć podczas rozmowy (telefonicznie, grupa messenger, teamspeak jesteśmy na każmy komunikatorze dostępni), bez niej się nie obejdzie !

(PS: Znasz osoby zajmujące się sponsoringiem, bardzo bym prosił abyś podesłały link do tematu, ponieważ zależy nam na czasie, szkoda stracić coś na co ciężko pracujemy, wiadomo jakie są koszta w utrzymaniu takowego projektu.. z góry bardzo dziękuję) 

Pozdrawiam Kacper !

Opublikowano
9 minut temu, RysieQ™ napisał:

Tyle lat minęło i dalej to samo... Na tym forum nie znajdziesz odpowiednich ludzi do jakiejkolwiek współpracy, więc daruj sobie.

Chyba, że fora internetowe u mnie. Może nie najtaniej, ale za taką jakość to i tak warto.

A co do autora tematu. Jeżeli to ten sam Hype to nie mogę polecić.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...